Uhapšen Saša Mirković

Ostavite komentar


  1. Srpskom pravosudju ce biti potrebno nekoliko meseci, nekoliko godina ili citava decenija da utvrdi da li su Dejan Andjus ili Sasa Mirkovic zaista za nesto krivi /obzirom da su predhodno bili NJIHOVI/. za Bogoljuba Karica bilo je potrebno vise od jedne decenije da ne utvrde nista, kada je POSTAO NJIHOV, ili ko zna koliko i pod kojim uslovima ce UTVRDITI za Miskovica da li je kriv ili nije. Sve to narod u Srbiji placa.Nesrecna Srbija.

  2. Kad Vučić ode sa vlasti Mirković, Andjus i slična bratija biće ortaci sa novom vlasti jer su se ““““hrabro““““ borili protiv starog režima i bili zbog toga hapšeni i naravno sve im je bilo ““““namešteno““““… Dok su ovakvi likovi na slobodi (a naravno da će biti) nama stvarno nema pomoći

  3. I pored svega ovoga, još smo ga svake godine kao producenta javnog servisa, slali na pesmu Evrovizije kao člana ekipe. I to sve naravno od para građana.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.