Uhapšeni anesteziolog i hirurg zbog mita: Jedan tražio 100 evra, a drugi 330, pa još 200

Ostavite komentar


  1. Smesno drugi kradu i desetine miliona, preko namestenih tendera i vode se kao sposobni biznismeni. Imaju onda za sve, za advokate, tuzioce, sudije. A hapse doktore koji zivote spasavaju za 100 ili 300 evra. To je Srbija pod Radikalima, izvinjavam se SNS, jer oni se stide sto ih ne zovu radikali.

  2. Glupo je što lekari traže mito jer u privatnoj praksi mogu mnogo više da zarade. Ali je i apsurdno da policija uhvati i optuži nekog za mito od 200, 300 evra a ovi koji su pokrali milione ili upropastili državnu firmu odu na odmor bez ikakve kazne.

  3. Nije to zbog par stotina evra..
    Za toliko su ih uhapsili danas, za ono pre nisu..

Ostavite komentar


Društvo

Kako je Miloš Vučević plagirao ekspoze Ane Brnabić? 6

Kako je Miloš Vučević plagirao ekspoze Ane Brnabić?

Novi premijer Miloš Vučević svoj program rada kada je reč o obrazovnoj politici bazirao je na sličnim obećanjima kao i njegova prethodnica Ana Brnabić. Međutim, letimičan pogled na dva ekspozea pokazuje da je Vučević na više mesta doslovno prepisivao od dojučerašnje premijerke.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.