Uhapšeni direktor Dajrekt medija i dvoje zaposlenih u RTS-u

Ostavite komentar


  1. kupovaću i dalje svakog jutra na novinskom kiosku Danas, jer je kupovina novina za mene obavezni ritual. Neću da zavisim od poštara i kućne dostave. I boriću se za vas i na ulici ako zatreba, kao što sam od osnivanja vašeg lista činio

    1. Svi ce oni jedan po jedan,zajedno sa njihovim vodjom Djilasom odgovarati za svoje postupke

    1. Đilas treba da je u zatvoru još od kad i kad zbog svih pronevera na ptetu rts-a.

      1. Jel vama botivima daju vode po ovoj vrucini,da se ne zagrcnete sa tim sendvicima,a i majonez je opasan na ovoj temperaturi…

    1. Ccc, velis: pljacka veka? A NEMA 4,5 milijarde evra, o kojima je sam Vucic se hvalisao na pocetku vabljenja ovaca, za 112 (a sada celih 130 hektara) okupiranog gradskog zemljista, pa kredit 175 mioiona € za infrastrukturu, 150 miliona € za „zajednicku firmu“ – Arapin „dao“ 130 miliona € – Srbija „dobila“ 29% a Arapin UZEO 71%.
      Prodata drzavna teritorija , pa sad put planiraju uz Rumunsku granicu.
      Er Srbija rentira samoj sebi Arapinove avione – zakupljene u Evropi!
      Narod skapava od gladi i nemastine, a hice da se gradi autoout NATI paktu ix Pristine do Nisha – da bi zasli Rusiji iza ledja u predstojecem konfliktu u Crnomorskoj regiji.
      5 miliona € Dzrakovicu da pobedi Srbe u Srebrenici. Desetak miliona € Mostaru – u kome nema Srba.
      Autoputevi Djukanovicu i Rami, pa Alijinim muslimanima.
      Danasnja vest: 25 miliona € do Nove godine Dodiku…
      Pljacka penzionera, trudnica i porodilja, dece; zatvaranje skola, fabrika vise nema: IMR, DMB, Rekord, Frigostroj, Livnica u Rakovici samo, a otvoren „trzni centar“ u kome radi stotinak zena za 20 – 25 hiljada dinara.
      Nema IMT, Grmeca, Zmaja, Precizne mehanike, Minela, IKLa i bezbroj po Srbiji – ne znamo, aki – ne znamo koliki su racuni u bankama u Emiratima!
      A ti, bratac, mantre o bivsij Djilasiv9j firmi, i m9zda 100-200 hikjada €, sti oredsednucki avion potrosi 6a mesec dana!

        1. Vidim da ste upućeni. Molim da nabrojite sve što se dešavalo od 2000-2012. Da stavimo na tas pravde i istine. Unapred hvala!

  2. Toliko se pricalo o Dajrekt mediji,konacno se realizuje.Samo ocekujemo imena uhapsenih i imena svih povezanih.

    1. Hahahahaha…. Mislis cekali ste da krene predizborna kampanja pa da zatvarate ljude bez razloga. Pustice ih posle 2 dana, ali to nece niko objaviti.

      1. Neće! Pustiće ih tek posle izbora. Nego čudno mi je da nije uhapšen direktor RTS već neki referenti. Toga nikad nije bilo.

  3. Ne brinem ja ni za Đilasa ni za AV. To su dva lica jedne te iste medalje. A vrana vrani oči ne vadi. I sve je to deo medijske kampanje. Na kraju, nastradaće oni koji sa tim nemaju nikakve veze – portiri i kuriri.

  4. I, na kraju će diktator pohapsiti i sve građane koji su gledali reklame Dajrekt medija… Ili jesi, ili nisi – jezdić.

    1. Dinar po dinar za Lava,da zastitimo domace lesinare…?! Pazite gde trosite novce…? !

  5. ja ovo pozdravljam – da pocnu medjusobno da se hapse – dakle to ceka i ovu vlast kad padne – svi na robiju!!!

  6. Poceli su sa cistkom, ali to me nece spreciti da bojkotujem izbore i idem na proteste.SN,R,PS barabe.

  7. To je sve u redu.
    Vucic ‘apsi da ne bude uhapsen ako ovaj dodje na vlast. Ocigledno, izmedju njih dvojice nema nikakve razlike u banditizmu i lopovluku, pa pokusavaju da se medjusobno ‘lustriraju’.
    Samo neka nastave, ako uspesno eliminisu jedan drugog bice manje kradje a vise demokratije u Srbiji … ostace smo oni koje niko ne moze da uhapsi ni zbog cega, pa cemo njih da postavimo na vlast!

  8. Permanentna izborna kampanja? Ma, ne, to Vučić krenuo u oslobađanje medija!!!

  9. Odslusah sa paznjom i razumevanjem prosecnog gradjanina press konferenciju i D.Djilasa i Stefanovic dr Nebojse i stvarno mi nije jasno kako je grupa novouhapsenih opljackala mene i ostale gradjane Srbije za oko 700 miliona din. Nasuprot tome, u secanju i pameti mi kristalno jasno stoji cinjenica kako i za koliko me je, kao penzionerku, ojadila napredna sadasnja vlast.

  10. Isto tako je „velicanstveni“ hapsio Miskovica pa je morao da ga pusti a gradjani Srbije treba da placaju bahatost i iskompleksiranost diktatora kada ih sud oslobodi. Jos jedan u nizu igrokaz Aleksandra A.V.-A.V. Vucica u sklo0pu predizborne kampanje, nagledacemo se i naplacacemo njegove hirove i debilske postupke. Srbija je definitivno zarobljena i okupirana zemlja od strane ovog umisljenog lignjoglavog olosa sa „dijagnozom“, koji je uveo MAFIJOKRATIJU a prognao je demokratiju. Revolucija jedina Srbiju spasava u pravu su akademik Dusan Teodosic i profesor Jovo Bakic, ova osionos nece mirnim putem otici na smetliste ( djubriste ) istorije, moracemo da stvar „poguramo“ sto hitnije.

  11. Zgodno pitanje za gospodina Mekalistara o Demokratiji u Srbiji, ali šteta čovek je otisao ,
    Ostadosmo brz odgovora o istom od emisara EU.

  12. 5,5 miliona evra? Znaci, ukrali 600 metara autoputa… E, nek im je reko Dr Nebica

  13. Koliko će trebati izgraditi novih zatvora za ove koji su sada na vlast. Ljenjin je izmislio logore. Žicom ogradi prostor a unutar oni sami prave sebi barake. Živi bili pa videli.

  14. Da ovi odu,a da se oni ne vrate,dosta mi je svih!Poštena opozicija koja može da pobedi ne može da se formira zato što prethoni luzeri neće da dignu ruke od vlasti.Mislite li da iko normalan hoće ponovo da gleda Đilasa.Tadića,Čimićku u skupštini….Dok su oni i opoziciji Vučić je bezbedan,jer narod njih ponovo ne želi,a oni drže čelna mesta u strankama sa infrastrukturom.

  15. Đilas je zbog svojih kriminalnih radnji odavno trebalo da završi pred sudim I da se utvrde sve njegove malverzacije. Polako ali sigurno sve izlazi na videlo i pravda će biti zadovoljena.

  16. Može Đilas da priča šta hoće, dokazi govore šta je rađeno i kako je rađeno za vreme njegove vladavine. Zbog ovakvih kriminalnih radnji treba da završi pred sudim, i da se utvrde sve druge njegove malverzacije.

  17. Uhapšeni i pušteni da se brane sa slobode! Zaštooooo!“?!Ljudi uozbiljite se, ovo je ogromna suma novca, pljačka narodnih para, šta to radite? I tužioce koji su ih pustili treba uhapsiti.

Ostavite komentar


Društvo

Jugu Srbije prete poplave, bujični potoci u Svrljigu 9

Jugu Srbije prete poplave, bujični potoci u Svrljigu

Bujični potoci, koji su se pojavili nakon kiše koja od sinoć neprestano pada na teritoriji opštine Svrljig, prete da ugroze i poplave niže spratove kuća u pojedinim naseljima u tom mestu, dok se saobraćaj na ulazu iz pravca Niša i izlazu iz tog grada, odvija usporeno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.