Uhapšeni falsifikatori zbog lažnih rezultata testova za korona virus

Ostavite komentar

Ostavite komentar

Društvo

Ministarstvo za brigu o porodici o nasilju u Vršcu: Pokrajinski sekretarijat istražuje da li je bilo propusta u radu centra za socijalni rad 8

Ministarstvo za brigu o porodici o nasilju u Vršcu: Pokrajinski sekretarijat istražuje da li je bilo propusta u radu centra za socijalni rad

Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju saopštilo je da u slučaju stravičnog porodičnog nasilja, koje se dogodilo u Vršcu, nema nadležnost da vrši nadzor nad stručnim radom Centra za socijalni rad Vršac, u oblasti porodično-pravne zaštite, s obzirom da je po zakonu za to nadležan Pokrajinski sekretarijat za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova sa sedištem u Novom Sadu.

Naslovna strana

5. oktobar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.