Uhapšeni Zrenjaninci pušteni iz pritvora

Ostavite komentar


      1. Tina:Nisu oni oslobođeni odgovornosti.Oni se samo brane sa slobode.

  1. Prijateljski gest pozdravljam, samo se pitam sta su Vasi prijatelji radili na mestu na kome su bili i ponasali se kako su se ponasali?

      1. Zašto to što ste radili ne radite u Zrenjaninu nego u našem gradu? Zamislite da mi iz Beograda dodjemo kod vas u Zrenjanin i počnemo da lomimo… Ovo nema veze s politikom…

      2. Moj predlog je da se oduzme pravo na glasanje onima koji nisu u stanju da razume taj „performans“ . Pa ne moze se dozvoliti svakoj budali da glasa, to pravo treba imati samo „odabrani“ !

  2. Iskren savet je da vise ne dolazite u Bg ovim povodom. Ako vas navataju jos jednom bice vam zivot jako los i surov. Ostanite u svom gradu, muljajte i valjate lavaboe, ovo je za vs visa matematika. Obelezeni ste i verujte da vas policija jedva ceka kako bi dokazala vase ponovno mesanje ali posle toga nema pustanja vec sledi sapn u padinjaku, verujte ali znam sta vam sledi i podrzavam. Obradovic ne zna da prica srpski slusajte taj odvratan akcenat. Neko je nekad imao Riacard Lavljeg srca, a mi ovde iamo Boska od Akcenta.

  3. Jako mi je žao što su ovako prošli, a oni su tako duhoviti, na protestima sam uvek išla da vidim šta su novo pripremili. Ali zato što su ,, fantomi“ svima je jasno da su bili na meti vlasti. Moje poštovanje za ove hrabre momke

    1. Lila Timota:Pa da su ti fantomi upali u tvoju kuću, pitam se da li bi ih onda podržavala.

  4. To što su pustani da se brane sa slobode, nisu oslobođeni odgovornosti. Protiv njih će se nastaviti da se vodi sudski postupak.

  5. Tog 5.oktobra lično sam juriša sa svojim sugradjanima u nadi da je srpskom feudalizmu kraj. Mi smo jurišali ne na zgrade nego simbole zločinačke vlasti koja je u smrt odvela hiljade vodeći izgubljene ratove i time štiteći svoje kuće na Dedinju. Ne smatram se vandalom, ništa nisam razbio i to je moj dug prema žrtvama režima koji se sad javio kao recidiv u svoj svojoj snazi da uništi i ono malogradjana što je ostalo. Narod uzima pravdu u ruke kad ga država izda. Nisam za rušenje ali ni ovako više ne može. Da se i ovim licima sudi ali kad budu stigli na red i kad zakon bude bio za sve jednak

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.