Uhapšeno odgovorno lice Opšte bolnice Pirot zbog sumnje na trgovinu uticajem

Ostavite komentar


  1. Ja nekoliko godina saljem dopise o namestenim konkursima u Opstoj bolnici Pirot od strane G. P., Ministarstvu zdravlja i nikada nisu reagovali. Sto mi u Pirot kazemo: koj se ne mane (prestane), on se uvane (uhvate ga). Inace G. P. je kadar mocnog SNS-a i radi sta hoce po Pirotu. Barem je radio do sada.

  2. Shvatice svi kolika je ovo greska kao i to da je direktor neduzan. Poznajem ga, vrlo je skroman covek i vrhunski urolog. Zivi kao podstanar ceo svoj zivot u jednom sasvim normalnom stanu. Tuzno je sve ovo…

  3. Lepo je svojevremeno rekao Dusko Radovic: Ako Sluzba resi da vas privede, a ne nadje vam nista po KZ, naci ce vam kamen u bubregu. Doktor G.P. je odlican strucnjak, dobar menadzer i vrlo ozbiljan covek. Drago mi je da nisam jedini koji sumnja u opravdanost optuzbi za njegovo privodjenje.

  4. Pošten čovek. Nameštaljka. Domaćin pravi. Imao sam prilike da poslujem sa njim. Interesovao ga je samo kvalitet i razumna cena. Nikada nije ništa tražio – naprotiv ni donacije nije hteo uzeti . I sad navodno zbog tendera od 800.000 sve doveo u pitanje?!? Potpuno nelogično i prozirno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.