UKC RS: Dodik pozitivan na korona virus, ima upalu pluća i otežano diše

Ostavite komentar


    1. Kako da ne , ma okseća se fantastično. Šta je za Mileta ronhila kovid 19, i upala pluća sa obadve strane .Upravo se vratio iz teretane u bolničku sobu na terapiju. Mileta čuva maznuta ikona. I vi lekari koji ste bednici nesmete ni da kažete istinu i ako dobro znate da čovek ne treba da bude medicinske struke a da mu je jasno da osoba sa takvom dijagnozom je bliže svetom Petru nego ovozemaljskom svetu.

  1. Kako se uzibreti zvanični kremlj povodom već sad legendarne pozlaćene ikone sv. Nikole tako naš DB gašić šilje signale svom miletu nemoženamnikoništiću da bude bolestan samo od mučnine ili kad je zagustilo jbga obuhvatlo ga od korone.

    1. Nije Vama lako gospodine Kalabiću. Nosite težak teret, koji su Vam ostavili preci. A taj teret nije lak.

  2. Kako da ne , ma oseća se fantastično. Šta je za Mileta ronhila kovid 19, i upala pluća sa obadve strane .Upravo se vratio iz teretane u bolničku sobu na terapiju. Mileta čuva maznuta ikona. I vi lekari koji ste bednici nesmete ni da kažete istinu i ako dobro znate da čovek ne treba da bude medicinske struke a da mu je jasno da osoba sa takvom dijagnozom je bliže svetom Petru nego ovozemaljskom svetu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.