Umesto barake iz Drugog svetskog rata, kupovina bivše veterinarske stanice: SSP Knić predlaže rešavanje manjka mesta u vrtiću 1Foto: OO SSP Knić

Opštinski odbor Stranke slobode i pravde u Kniću pokrenuo je inicijativu da se reši pitanje otvaranja novog vrtića u ovom mestu.

– Već godinama unazad postoje velike muke roditelja i Dečije ustanove ,,Cvetić”, zbog liste čekanja dece da se upišu i krenu u vrtić. Umesto da čekamo da država prepozna značaj opstanka mladih u Kniću koji se odnosi na izgradnju novog vrtića, predlažemo da se u kratkom vremenskom roku, dugoročno reši pitanje otvaranja novog, kaže Nikola Čamparević iz OO SSP Knić.

Po mišljenju članova Stranke slobode i pravde iz Knića umesto da tamošnja deca idu u vrtić koji je baraka iz Drugog svetskog rata, oni predlažu kupovinu objekta u stečaju, bivše veterinarske stanice, objekta u samom centru Knića, koji je u odličnom stanju.

– Kupovinom, rekonstrukcijom i stavljanjem objekta u funkiju i upotrebu kao vrtića, brzo bi se rešio veliki problem za roditelje, ustanovu i čitavu opštinu Knić, zaklučuje Čamparević ispred OO SSP-a.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari