SSP: U Kniću decu vode kod doktora preko zaleđenih staza 1Foto: SSP Knić

U Kniću je, kako navodi tamošnji SSP-a, već danima haos izazvan snegom i ledom na najvažnijim saobraćajnicama ali i ulicama u ovom mestu.

Stranka Slobode i pravde najostrije osuđuje haotično stanje na putnoj mreži i oko najbitnijih institucija a koje su okovane ledom i nemarnošću rukovodstva opštine, Štaba za vanredne situacije i JKP,, Komunalac” Knić, stoji u njihovom današnjem obraćanju medijima.

Kada građane ne interesuje ko su joj kandidati za najviše opštinske i javne funkcije u kritičnim vremenskim uslovima dođemo do saznanja da ne blagovremenim odlukama stanje u opštini postaje haotično, konstatuje SSP Knić.

SSP: U Kniću decu vode kod doktora preko zaleđenih staza 2
Foto: SSP Knić

Oni su već danima upozoravali na posledice kasnog delovanja u ovim vanrednim okolnostima a posledice su: blokada svih bitnih i sporednih ulica u Kniću, Gruži, Toponici.

O drugim selima i zaseocima koji su odsečeni, a koje niko sem njih ne spominje, bilo je ovih dana sletanja vozila sa puteva. Čak je jedna ekipa zimske službe morala da sleti sa puta kako bi izbegla da nalete na blokirano vozilo na putu.

SSP: U Kniću decu vode kod doktora preko zaleđenih staza 3
Foto: SSP Knić

Bezbednost i kretanje korisnika oko institucija Doma zdravlja, i ondašnje Dečije ustanove je takođe problematicno.

– Dokazali su da su nespremno ušli u ledene dane. Rukovodstvo opštine je dužno da pozove pomoć republičkih službi kako bi se odmah odreagovalo i zaštitila bezbednost svih ugroženih sugrađana i imovine, apelje odbor SSP-a iz Knića.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari