Umetnik Andrej Josifovski Pijanista uhapšen ispred Skupštine Srbije

Ostavite komentar


  1. Na nama je,na Beogradu,da uklonimo kriminalnu vlast SPS i SNS pre svega,da se obnovi zakonodavna i sudska vlast nezavisnog prava,a ne prava kojeg servira grupa haskih optuzenika i vazala vojnih imperija.

  2. U pravu je moja baka kada je izjavila da u policiji ima svakakvih ljudi sto je zabrinjavajuce.

  3. Za one koji se ne secaju to je osoba koja je polno uznemiravala studentkinje na arhitektonskom fakultetu i zbog toga krivicno odgovara. Divan primer omladini.

  4. Уметник?
    Зашто му нису дали четку да обрише то…

  5. Godine opasnog življenja, ako misliš svojom glavom po njih si opasan, ako pak javno te misli iskažeš, odmah si uhapšen.

  6. Његова полиција све више личи на Гестапо.

  7. Nije on nikakav umetnik već politički aktivista. Čim je tu bio Lazović, znači smišljena aktivnost opozicije, a ne umetnički performans.

  8. Neverovatno. Beograd je do guše zagadjen najogavnijim grafitima koji slave osudjene ratne zločince i pozivaju na rat. i niko ne sme da ih pipne. Imaju zaštitu sa najvišeg nivoa. Kada nam se pojavi na ulici Diogen po drugi put, da nas upozori i pita: „gde su ljudi“ to izaziva agresivan bes neljudi. Molim vas da u borbu protiv nasilja uključite i „krečenje“ Beograda.

  9. Mislecim,pametnim ljudima mesto je u zatvoru,ovo nije njihovo vreme a kad ce doci nezna se.

  10. Pomozite Pijanisti, ajde advokati! On je duša i savest ovog grada. Voli te tvoja Bežanijska kosa!

  11. Pozivam predstavnike opozicionih političkih stranaka da preduzmu neke aktivnosti da se Josifovski oslobodi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.