Umro Dušan Mitić Car

In memoriam

Ostavite komentar


  1. Cara poznajem još od davnih sedamdesetih. Družili smo se u i oko Grafita i još ponekih redakcija i u nekolikim niškim bircuzima. Spor u gestu, brzomisleć u zaključivanju. Dasa, drugar, laf i, nadasve, umetnik. Za mene Niš bez svog istinskog Cara neće više biti baš onaj Niš koji poodavno znam i volim.
    Care, počivaj u miru. Srešćemo se kad-tad, a onda ćemo se zanavek sećati onog, znaš Ti kog, Niša.

  2. Primećujem da je vest o smrti Cara odjeknula je na svim značajnim portalima u Srbiji. U nas Srba jedna od većih tragedija jeste što tek kada nekog izgubimo shvatimo koga smo imali. Care naš, putuj u miru tamo gde sad ideš.

  3. Letos na Nišvilu viđao sam ga ispod stejdža sa fotoaparatom u rukama…
    Legenda…

Ostavite komentar


Društvo

Uhapšen zbog pljačke pošte: Uzeo 288.800 dinara 10

Uhapšen zbog pljačke pošte: Uzeo 288.800 dinara

Beogradska policija uhapsila je S. T. (57) koji se sumnjiči da je 13. avgusta ove godine, uz pretnju pištoljem, opljačkao poštu u Rakovici i uzeo oko 288.800 dinara, kao i da je 14. septembra pokušao da opljačka poštu na Čukarici, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.