Unija sindikata prosvetnih radnika Vojvodine: Šta je Ružić prećutao?

Ostavite komentar


  1. Ovo su najveći neradnici i zabušanti u ovoj zemlji. Mnogi rade po pola radnog vremena od onih koji rade u drugim oblastima(zdravstvo i soc zaštita. Čitav život se bune,obustavljaju rad. Šta bi bilo da obustave rad zdravstveni ili radnici u socijalnoj zaštiti.Upropastili su decu. Izlaze iz škola bez ikakvog znanja. Treba ih pustiti da štrajkuju ali im oduzeti plate. Svakako kako rade nisu ni potrebni deci.

  2. Vidoje, imas li ti drugog posla nego da omalovazavas posten i radan narod? Po zakonu da je platnih razreda ne bi ljudi ni strajkovali. Traze ono sto je njihovo, Vidoje, a ne tvoje ili tuđe. Sedi miran i cuti kad vec nisi drug i jedom ne das svoj glas i podrsku ovim napacenim i postenim ljudima.

  3. Pa Vidoje, mnogo profesora nedostaje u školama( matematike, fizike..) pa uđi u školu i radi kao profesor jer se po tebi tamo ništa ne radi! Ali imaš li odgovarajući fakultet? Smučilo mi se da o mom radu govore takvi kao ti koji verovatno nemaju ni jedan razred osnovne škole! A mi tražimo da budemo plaćeni ne samo prema zvanju već i prema znanju! A ti, da li si možda završio fiziku ili matematiku? Smučili ste mi se vi neznalice koji hoćete da nama sa fakultetima krojite sudbinu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.