Unija SPRS: Obrazovanje ne zanima vlasti, sve više zaraženih nastavnika

Ostavite komentar


  1. Ko brevto u ime nastavnika traži zaštitu i kakvu. Stanje je redovno u školama i tog straha nema. Niti su nam potrebne usluge tzv. kriznog štaba. Ovo saopštenje ne odražava mišljenje nas koji radimo u prosveti. Treba vratiti sve u škole i nastaviti sa radom normalno a ne ni po čijim instrukcijama i improvizacijama koji ne žele dobro našem narodu, kako ovaj nazovi krizni štab, tako ni nekakva privatna SZO koja ispunjava satanističje agende

    1. Ja sam prosvetni radnik.
      Član sam sindikata prosvetnih radnika.
      Žao mi je što nastupate u moje ime i ime mojih kolega.
      Da ste hteli kao predstavnici sindikata pitali biste nas i saslušali kakav je užas bio kod nas i kod roditelja tokom onlajn nastave.Sada ste za prelazak na istu.Treba da znate da svi, ama baš svi nastavnici i roditelji u našem gradu su protiv onlajn nastave.Nemojte molim vas da tražite nešto u naše ime, jer mi to ne želimo.To javnost mora da zna!
      Ne znam u čije ime vi istupate jer ne borite se za istinske probleme u prosveti.
      Bolesni nastavnici su na bolovanju i obezbedjena im je zamena.Bolest sigurno nisu dobili od dece jer deca nose maske.Dakle ne bacajte istinske probleme u prosveti pod tepih , a bavite se politikanstvom i prevarom svih nas.
      Davno već u sindikatu nisu pravi ljudi koji čuju nas prosvetne radnike.Zato nam je sve tako kakvo je u obrazovanju.
      Ovo je moje mišljenje ali i mišljenje svih mojih kolega ne samo u mom mestu već i u okrugu.
      Imate predsednike sindikata u svakoj školi.Pitajte ih šta misle prosvetni radnici pre nego što se sramno oglasite u naše ime u javnosti.

      1. Javlja se tamo neki bot iz tamo nekog sela, a pritom se ovaj tekst uopšte ne odnosi na selo u kom nema virusa! Misli se na gradove, gde se i deca i nastavnici gužvaju u gradskom prevozu, o školama gde ima veliki broj zaraženih nastavnika i o nama koji zaista strepimo svakog dana jer ulazimo i u ta odeljenja gde treba da menjamo zaraženog kolegu.
        Razumem Vašu strepnju zbog digitalne nepismenosti, ali valjda ste letos savladali seminar? Mislim, ako slučajno dođe Korona i kod vas u školu.

  2. Ja moram da se slozim ali i da kzem da nije tacno da se u skolu ulazi sa zebnjom. Kod nas ni jedan nastavnik nije pozitivan niti ima bolesne dece govorim za dve skole u Zemunu sto ne znaci naravno da se to nece promeniti pogotovo zbog glupih izmena zakona i izolaciji zbog kontakta

  3. U školama ima zaraženih na sve strane :nastavnika, učenika i roditelja. Uopšte se ne osećam sigurno ni u školi a ni na putu do nje. Jedan dan razgovaram sa koleginicom, sledeći dan javlja da je bolesna. O kakvoj nastavi pričate, mi se gledamo s podozrenjem i samo čekamo ko će da bude sledeći. Za koju platu mi sebe stavljamo pod toliki rizik? Šta je nama?! Ako roditelji rade deci domaći kada smo on line, možemo da pozivamo decu preko aplikacija i ispitamo za ocenu. Ili ih pustimo da rade kako misle da je najbolje. Sada je krajnje vreme da se nastava u školama prekine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.