United Media: Fantomska firma Supernova obmanjuje javnost

Ostavite komentar


  1. Mislim da je najbolji način da se SuperNova, u korist svojih gledalaca, primora da pusti SBB-ove kanale na taj način da se Vučić prozove za kukavičluk i strah od izveštavanja N1, što i jeste u srži ovog problema. On, kao sujetna osoba, ima izbor ili da zvanično postane kukavica ili da se isprsi i zamoli MTS da puste ove obrisane kanale.

  2. Pa nije vučić potrošio milijarde na „super novu“ da bi ona u svom sistemu puštala N1

  3. U pravu ste što se tiče konstatacije da je operater dužan da ranije obavesti potrošača o izmeni „programa“, ali to neki put ni vi ne činite.
    Drugo, zašto bi (po zakonu tržišne ekonomije) bilo ko MORAO da sa nekim „trguje“ i „potpisuje ugovore“? Sve se vodi interesima, ovim ili onim, a mi kao krajnji potrošači biramo „kom’ ćemo se prikloniti carstvu“. Korisnici se privlače (ili odbijaju) u ovom slučaju sadržajem, cenom usluge, a pre svega na prvom mestu kvalitetom usluge. Ako imate kvalitetniji sadržaj i uslugu, ne zanima me ni Kopernikus ni Supernova. I obrnuto.

  4. Samo je pitanje dana kad će VUČIČ ukinuti LIST DANAS, NEDELJNIK NIN, VREME i sve opstale što ne pišu onako kako on misli, jer u ovoj državi niko ne sme da misli svojom glavom. S R A M O T A !

  5. Kakvo saopštenje, krenula i agresija, biće da nešto muljaju… Iz ovoga može da se zaključi da su ovi iz united-a bezobrazno povećali cenu (nisu ovo ni demantovali verovatno zato što je istina) pa sad okreću na fantomsku firmu, u sledećem saopštenju će biti nešto treće, a u svakom nebuloze…

      1. Aplauz!
        Ponašanje SBB-a sa cenzurom svojih kanala na drugim provajderima dovoljno govori, pametnome dosta…

      2. E pa.mislim da vreme da ti povecaju platu posto radis ovaj posao na crno a redovnu si na sisi drzave

  6. Ako je Supernova fantomska firma, sa kim.je UG ranije imala potpisan ugovor, sa tim fantomom.ili pojedinacno sa operaterima koji, kako pise na sajtu Supernove, rade pod tim brendom? I.molim da mi neko.objasni kako to“posluju pod brendom“ funkcionise.

  7. Haha fantomska pa sta ste vi complet ljudi pa ovo nema ni u banana drzavama sto je kod nas pa to ni pas smaslom nemoze pojesti

  8. Slažem se i nisam bot naprotiv razočaran sam da n1 ne pušta nijedan komentar koji nije afirmativan po UM da li je ovo jedino mesto gde može da se pročita drugačije mišljenje

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.