United Media: Neistina rukovodstva RTS da prava za prenos nisu ponuđena nijednoj televiziji

Ostavite komentar


  1. Sta njih briga za narod. Razlog ne prenosenja mozemo traziti u bahatosti vodje. Ne daj Boze da se vodji prohte da se obrati naciji u toku prenosa. Svi bi znali zasto se prenos prekida. Ako se prekine neki partizanski film,koje ovih zadnjih meseci prikazuju, niko se nece nasekirati ni ljutiti.

  2. Pa nece da je tako ja vise verujem RTS-u nego vama.i sta ima ovo sve veze sa precdikom i vlasti dole ove komtare su bezveze.ince ipak je rts najboji javni servisu regionu a od junajted media i nova tv i n1 nista. oni su jedna lopvska dzilasova i solakova firma i dosta je falite danas. cin na novoj navju kako nova tv sa novim sadzajem i dnevik i svasta nesto i ockujem novi dnevik specalan za ta nova tv sto je vi ovde reklamirate a to oni prenose isti dnevik iz n1.pa to je dno dna. trebalo je da bude skoz novi dnevik za tu tv a ne ovako. boje tu da nema dnevik. i boje da pise prenos dnevik n1. bez razike sto su pod istom firmom te tv. a ovo sa rts je skadazno i dosta sa taj telkom koi je prosisao ove iz junjadeda nego oni nece da plate javnome servisu pa sad kako se prave bleasi pa sad skazlno je prva telom bla bla.a znaju da je rts najgedani i najboji pa zato i su protiv njega.da nije RTS nasa bi kultura bila u blatu i to mislim na celoj yu. a da prtizaski film je nasa kutura. i to ima samo na rts -u dagi kometaroti ovde dolu. a na ove tv iz junajteda sigurno nema kultura i nista vredno tu decki. rts je iili tv beograd je bio i osta kvaliteta bbc i rai bi rekao kvaliteta pa se slozile ili ne to je tako. a i rtv je solidana ali rts je na prvo mesto. a ovo drugo moze oni iz junajteda da se sire kolko oce tu nema nicega. ove durge tv ne bi spominja. tako da bez rts nista. i za infomativa Su najbolji. ali za kulturu i kvaliteta nista.= bez nih.

    1. Oprostite, a da probate sa Google translate možda bi smo Vas razumeli.

Ostavite komentar


Društvo

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna 10

Porfirija – retka bolest o kojoj se malo zna

Nacionalno udruženje porfirija Srbija pokrenulo je kampanju za podizanje svesti u javnosti o problemima sa kojima se suočavaju pacijenti oboleli od porfirije, retke nasledne bolesti koja se javlja usled mutacija u genima, odgovornim za sintezu hemoglobina, ključnog proteina u crvenim krvnim zrncima.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.