UNS: Hrkalović ponovo napada novinare koji izveštavaju o kriminalu i korupciji

Ostavite komentar


  1. Ništa ne shvatate istraživači. U stručnoj teoriji i praksi postoji jedan isntitut „Jedan naš kod njih a nije njihov“. Radi se o insitutu koji primenjuju sve službe u svetu. Razume se, tu postoje neki metodi i modeli kako se to radi, kao i principi na kojima se onavak institut u kriminalnom miljeu zasniva. Da li je prilikom rada takav entitet u kriminalnom miljeu prešao na njihovu stranu, to se takođe može veoma lako utvrditi. Metode koje službe sprovode u kriminalnom miljeu preko takvih instituta su različiti-ne bih sada o njima. Kada razmišljate o takvim sadržajima, nemojte da zanemarite da „utisak“ nije dokaz. Naravno, on može da ima obrise „radnje dokazivog značaja“, to ne znači da može da preraste u dokaz. Jedan od mogućih statusa takvog instituta u kriminalnom miljeu može da bude i to na šta ukazujete-to je sedmi stepen njegovog rada, kada postaje oni.

  2. Nema potrebe za dugim komentarima i pojašnjenjima….
    Pitanje mnogih poštenih ljudi Srbije a i šire je:
    Kada će neko već da stane na rep toj ko**li,sramoti srpskoj a naročito sramoti ove vlasti.???

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.