UNS pozvao novinare N1, Nove i Nove.rs da se odupru pritisku vlasnika

Ostavite komentar


    1. Ima li dna za UNS? Porede li šta ko radi u medijima i onda dele ko više a ko manje krši kodeks. Režimski su!

  1. UNS ima obraza da nekog pozove da se odupru pritisku vlasnika. Ovo bih shvatio kao dobronamernu kritiku da je UNS pozvao novinare Pinka, Hepy, RTS, Studia B,Prva, B92, Informera, Srpskog Telegrafa, Politike, Večernjih Novosti, Alo i svih novinara lokalnih tv i štampanih medija gde je na vlasti SNS, znači u čitavoj Srbiji, da se odupru vlasniku Vučiću i SNS. Krajnje je cinično da UNS ne proziva medije koje sam spomenuo jer ti mediji 365 godišnje objavljuju lažne vesti po želji jednog čoveka i jedne partije.

  2. Zatrpan neopevanom količinom mućaka, UNS se istakao svojom nepokolebljivom odlučnošću da istančano potraži dlaku u nekoliko jaja.

  3. Zaista je neverovatna činjenica da UNS bilo koga poziva na profesionalizam i nezavisnost u radu. Takva gomila pisaca po narudžbini spremnih da objave pod svojim imenom sve što im je zatraženo teško da je ikada postojala u svetskoj istoriji. Verujem da nije potrebno iznositi primere, nema ovde toliko prostora.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.