Urednica Njuz Maks Adrija Jelena Obućina istupila iz članstva UNS

Ostavite komentar


    1. Baš tako, ovim potezom je pokazala (dokazala) da nije slobodan novinar. Potpuno je nebitno da li je to uradila pod direktnim pritiskom ili je, zbog trenutnog odnosa između dve sukobljene strane, osetila obavezu da to uradi ili je to plod slobodne volje. U ostalom za nekog, ko je novinarsku karijeru započeo na RTS-u, kada je javni servis bio Tadićevo glasilo, zatim nastavila da radi dok je bio Vučićev servis, a isti
      napustila zbog novca, a ne uređivačke politike, nije lepo da bilo kome drži moralne pridike.

  1. DRAGAN VUCICEVIC – sve jasno .nema dalje.
    Uporedjujuci i nazivajuci ga novinarom,je uvreda ,cak i za obicnog,neobrazovanog coveka.
    PO ISTOM SABLONU ,ALI. SA MALO KONTROLE ,I malo. vise INTELEKTUALNIH VESTINA ,I CIVILIZOVANIJEG RECNIKA ,.U PRINCIPU NEMA DRUGE RAZLIKE IZMEDJU UNS-a i doticnog.

  2. JECO. Tako radi novinar, koji drzi do svog obraza, dostojanstva i novinarske casti. Tfebalo bi svi casni da istupe, ako ih ima, pa neka rezimlije, i jednopartijski parlament ljube jedni druge. Jednoga dana nece ici ono staro da su morali. Nece moci da tako peru blato u kome su se kaljuzali.

    1. Bravo Jelena. Ideš napred. Ko neće profesionalne novinare, sramite se UNS za spinovanje i laži koje iznosite

  3. Kako ono beše, „Ko o čemu kurva o poštenju i vojska o skraćenju“. Mnogo volim ove koji jednu bandu zamene drugom, pričajući o nepoštenju one bande koju su upravo napustili i vrlinama nove bande, kojoj teže.

    1. Pa Zoki; ako cemo o tome „kako bese“, onda si ti najocitiji primer te izreke o vojsci i kurvi. Ne razumem, kojim se to novim gazdama pridruzila? kapiram ja da ste vi navikli da citav zivot imate gazdu i brnjicu, ali to inace nije odlika normalnih ljudi. Znaci zena je protiv necega, to ne znaci da je po pravilu vlasnistvo nekog drugog. To sto ste vi defnisali svoj zivot tako da jedinka mora nekom da pripada je apsolutna nebuloza. Znam ja da je vama tesko da ukapirate da moze da se zivi i „bez gazde“ i bez nekog ko ce ti baciti poneku kost sa stola, ali ako vec ne znas da moze i tako red je onda da ne komentarises. Nije ona ostavila jedne da bi bila kod drugih, nego je ostavila te prve da bi slobodno mogla da iznosi svoje stavove. Prosto za svakog ko nije retardiran i ko nema clansku kartu SNS-a. Problem je sto jedno ukljucuje drugo, znaci ne mozes biti clan ako nisi retardiran i ako si clan onda si sigurno retardiran. Prosto, vidis po sebi.

  4. Zelim licno da prenesem gos.Obucini slucaj stradalnika i korupciju vezanu za policiju mozda i vrh..
    Manipulacija bolesnog otimanje stan,falcifikak ,cigani policija…Poz.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.