Urednici: Lečićeva ispovest je “teška budalaština”

Urednici medija koje je glumac optužen za silovanje “prozvao” da su dobili novac da negativno izveštavaju o njemu

Ostavite komentar


  1. Nije mi bio simpatičan ovaj glumac. Nije on čak ni za politiku. Sada je na kraju ispao još jadniji u svakom svom nastupu.

  2. Svima je jasno da kod nas nezavisni mediji ne postoje.Postoje režimski i opozicioni.I naravno da nijedan ne sme da napiše i objavi ništa protiv svog vlasnika.Ako neko ima drugo iskustvo,neka napiše.

  3. Mislim da je sada postao ozbiljan kandidat da u narednom periodu prezime ministarku funkciju za brigu o porodici. NAGODBA.

  4. Ovaj“covek“se otkriva ko je I sta je svakim svojim gestom,recju,pokretom….toliko je ocigledno da nema ni jednu ljudsku osobinu.Ne treba mi nikakav sud.Samo slepci ne mogu da vide.Ovakvi paraziti se setaju slobodno I trose hranu I energiju Koju neko proizvodi.Strasno,zadnje vreme.

  5. sapcanka sam i stidim se ovoga kad je otisao na pink i nalupetao se, tek sad mu malo ko veruje ja nisam ni ranije

  6. Valjda je svakom mislećem čoveku sada jasno zašto je doveo do poslednjeg cepanja Demokratske stranke da bi time sposlovao oprost grehova

  7. Ako sam i sumnjao u optuzbe, posle njegovih nastupa, vise ne sumnjam. Verujem da je nasilnik.

  8. Bot komentari u većini. Da li neko dok razmišlja da je Lečić nasilnik, pomisli da pored toga možda govori istinu o situaciji u Demokratskoj stranci koja više ne postoji kao ozbiljna organizacija od kad je Lutovac na čelu.

  9. U demokratskim društvima je zakonom zabranjeno da se preko medija pre sudjenja vodi kampanja protiv optuženog i komentariše optužnica. Daleko je Srbija od pravne države!

  10. Koje li će ministarstvo dobiti,da mi je znati…Nema veze,izmisliće ga „Vanvremenski“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.