Uručena priznanja generalima Vojske Srbije 1Foto: Ministartvo odbrane (mod.gov.rs)

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović uručio je danas članovima svog proširenog kolegijuma vojna priznanja koja im je u prethodnom periodu dodelio ministar odbrane.

Uručene su vojne spomen-medalje za 30 godina revnosne vojne službe i za učešće u borbenim dejstvima, kao i vojne spomenice za učešće u Združenoj taktičkoj vežbi sa bojevim gađanjem „Munjeviti udar 2021“, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Za 30 godina revnosne vojne službe spomen-medalje su dobili zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Petar Cvetković, komandant Ratnog vazduhoplovstva i PVO general-potpukovnik Duško Žarković, komandant Komande za obuku general-major Željko Petrović i načelnik Uprave za obaveštajno-izviđačke poslove (J-2) Generalštaba brigadni general Miroljub Čupić.

Uručujući priznanja, general Mojsilović je odlikovanim generalima zahvalio na višedecenijskom predanom i požrtvovanom radu na izgradnji sposobnosti naše vojske i izrazio uverenje da će, ponosno ih noseći, nastaviti da savesno i odgovorno izvršavaju sve zadatke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari