Hans Šute, generalni direktor Apatinske pivare, za doprinos razvoju i uspešnom poslovanju preduzeća, izuzetne radne i stručne sposobnosti, i Robert Holo, vlasnik poljoprivrednog gazdinstva Hollofarm u Doroslovu kod Sombora, za rezultate u uzgoju i tovu svinja i doprinos zadrugarstvu, dobitnici su ovogodišnje Majske nagrade Regionalne privredne komore.

Hans Šute, generalni direktor Apatinske pivare, za doprinos razvoju i uspešnom poslovanju preduzeća, izuzetne radne i stručne sposobnosti, i Robert Holo, vlasnik poljoprivrednog gazdinstva Hollofarm u Doroslovu kod Sombora, za rezultate u uzgoju i tovu svinja i doprinos zadrugarstvu, dobitnici su ovogodišnje Majske nagrade Regionalne privredne komore. Uz plaketu, njima su uručene slike Save Stojakova, slikara iz Sombora.
Majske nagrade pripale su i Poljoprivrednom preduzeću Jedinstvo u Apatinu za višegodišnje natprosečne prinose u ratarstvu i uspešno poslovanje, Ambijentu d.o.o. iz Kule , za višegodišnje uspešno poslovanje u proizvodnji PVC građevinske stolarije, Sintexu, d.o.o. iz Sombora za kvalitet proizvoda i usluga, promet podnih obloga i proizvodnju tekstilnih proizvoda za domaćinstva i Poljostroju iz Odžaka, za uspešno poslovanje u proizvodnji poljoprivrednih mašina. Posebnu plaketu RPK Sombor dodelila je Privrednoj komori Vojvodine za doprinos razvoju privrede i komorskog sistema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari