Uručene zahvalnice novosadskim policajcima, vatrogascima i komunalnim milicionerima 1foto: press služba gradonačelnika Novog Sada

Zahvalnice za pripadnike novosadske policije, vatrogasno-spasilačke brigade i komunalne milicije koji su „obavljajući zadatke iskazali visok stepen profesionalizma i posvećenosti“, uručene su danas, navodi se u saopštenju iz gradske kuće.

– Ova priznanja su zasluga svih naših kolega koji danonoćno rade na terenu kako bi grad bio bezbedan. Trudićemo se da budemo još efikasniji – istakao je pomoćnik načelnika Policijske uprave u Novom Sadu Momčilo Sovilj, koji se obratio u ime dobitnika priznanja.

Priznanja je dodelio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, koji je tom prilikom istakao da je „zahvalan na akcijama otkrivanja krivičnih dela i pronalaženja počinilaca, a posebno na spasavanju ljudskih života“.

Zahvalnice su uručene policajcima Momčilu Krsmanoviću, Momčilu Sovilju, Mirku Šarcu, Mitru Tubinu, Vladimiru Trivunoviću, i Đuri Radmanu. Nagrađeni pripadnici Vatrogasno-spasilačke brigade su Dejan Ostojić, Radivoj Popov, Dragan Perić, Dejan Pavkov i Marko Rakić, a priznanja su otišla i u ruke Jovane Dobrojević i Radomira Vukovića iz komunalne milicije.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari