U Ušću se prošle godine rodile samo četiri bebe: Propadaju zbog nebrige nadležnih vlasti u Kraljevu

Ostavite komentar


  1. Pogledajte rezultate izbora sa celog Uscanskog kraja. Oni govore da su gradjani zadovoljni sadasnjom vlascu i stanjem u kojem zive. Prema tome ne treba nista menjati.

  2. Nazalost tačno je što je gospodin Baltić izneo ali je situacija još gora u selima oko Ušća što Vam mogu potvrditi time što opština Kraljevo nije našla za shodno da ni dinar ne uloži u lokalna sela oko Ušća pa tako nemamo: uredjenih a da ne pominjemo asfaltirane ulice, sredjeni vodovod, kanalizaciju, kontejnere za smeće, javnu rasvetu, uredjena autobuska stajališta, poštu i ambulantu jedino u Ušću, osnovnu četvororazrednu školu koja se veštački održava, autobuski saobraćaj bez ikakvog realnog reda vožnje, otete reke i stavljene u cevi radi MHE …
    Zbog svega gore iznetog biće nas još manje u ovoj čuvenoj Dolini Jorgovana a da to nikog iz vlasti ne interesuje.

  3. Ušće je nekada bilo raj na zemlji!
    A danas kada prolazite kao da ste u Zoni sumraka!
    U srcu Doline jorgovana, na putu ka Kopaoniku, na putu ka manastiru Studenica, na putu ka Goliji…
    Mnogo turista prolazi i nema gde da napravi pauzu… Nekada je mesto bilo živo, veselo, puno dece! Sada pustara, most preko reke (misliš da će se srušiti ako se na njemu mimoilaze dva kamiona), nema pijace, mesare… Nekad je bila varoš, a evo pre neki dan ga na televiziji nazvaše selo- manje od 2000 stanovnika… Strašno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.