Usvojena medijska strategija

Ostavite komentar


  1. Mediska strategija = „dvolampaš“. U doba Staljina u SSSR radio je imao dve „lampe“ (kanala). Prvi kanal državni (Staljinov tj. NKVD) a kad pređeš na „drugi“ kanal, začuješ glas: „no, no vraćaj se na prvi kanal“!

  2. Ova vest naravno ne postoji na „objektivnom“ N1.Drugo voleo bi da komidije iz EU,OEBS i Norveške kažu o ovoj strategiji i zašto su radili na njoj.

    1. A kako znaš da te vesti na n1 nema kad im stalno obaraju (gase) sajt? Jedno veliko UA za Severnu KOreju u Evropi

  3. A to što je Vladimir Vuletić, predsednik Upravnog odbora JMU RTS, danas odlučio da UO neće i ne mora da raspiše konkurs u zakonskom roku do 5. februara za izbor novog generalnog direktora RTSa, već da to ostavljaju tek za maj, šta ćemo sa tim ?! Zakon ne važi, očigledno, za sve jednako. Biće da su neki, jednostavno, jednakiji… Orvel bi bio ponosan!

  4. Opet Vučićeva podela radnja. S jedne strane guši N1, Kragujevački itd., a s druge strane pokušava to da prekrije nekakvom pro EU strategijom. Beda, bezočnost i lažljiv ost.

  5. “ Usvojena “ Medijska Strategija je samo Katalog “ lepih zelja “ i ne obavezavajuci dokument “ usvojen “ sa ciljem “ KUPOVINE VREMENA “ do redovnog prolecnog glasanja a institucijama EU , greskom prosledice staru strategiju jer su nam je Vlada vec izvelu tu “ fintu “ bez ikakvih posledica osim SRAMOTE sto je uhvacena sa “ prstima u medu “
    Bazicna i jedina “ medijska strategija sns sekte je 5 tv – a sa nacionalnom gledanoscu je pink , pink , pink , pink i na kraju pink sa Acom i buducim premijerom celo jutro pa i ceo radni dan a i sa zadovoljstvom cela bozja noc kao „VIP ucesnicima u rijalitima , zadrugama i sl. hit ili ne “ specijalnim live prenosima
    Koliko ce intiligencije , rada , energije i muke biti potrebno kad ih …ako ih ikada posaljemo u “ zaborav “ , da se stvari vrate “ samo “ u normalne okvire

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.