Uticaj Blerovih za obračun sa medijima

Zašto su vlasti u Srbiji angažovale suprugu bivšeg britanskog premijera u sporu protiv Junajted grupe

Ostavite komentar


  1. Ko ce to da plati? Poreski obveznici u Srbiji?
    Znaci, gradjani Srbije ce da plate i time pomognu gusenje medija u Srbiji?
    Jesam li ja to dobro razumeo?

  2. To navodno placanje Blerovih usluga preko arapa, mi deluje da mi placamo tako sto kompenzujemo nasim davanjima ovde, jer sto bi oni placali nesto za nas. Ah, zaboravo sam, mi smo prijatelji

  3. Vidiš Vučiću, ovo će jednog dana ući u udžbenike istorije:
    da je Aleksandar Vučić za savetnike i advokate angažovao Blerove, najglasnije zagovornike bombardovanja Srbije.

  4. Vučić je dotle doterao Srbiju da ona ne samo da nema stručne ljude koji bi u inostranstvu zastupali nečije pravne interese, nego da kod nas nema stručnjaka bilo kog stručnog područja. Ranije smo gradili po svetu autoputeve, mostove, fabrike, luke i pristaništa, kopali tunele, otvarali rudnike, učili druge proizvodnji svega i svačega -od agrara do štamparske tehnike. Danas je Vučić sve prodao ili za siću poklonio strancima tako da naši stručnjaci su masovno za njegove vladavine pobegli u svet. Srbi su, po Vučiću, dobri samo kao fizički radnici, da kopaju kanale ili da motaju kablove -i to je to. Sve drugo je u rukama njegove nove „braće“ -Kineza, Turaka, Nemaca, Hrvata… Valjda će kada se bude digla „kuka i motika“ svog naslednika -jer će on pobeći pre njega, ostaviti da kao poslednji zauvek ugasi svetlo u Srbiji! Da nažalost nemamo tako „kratko pamćenje“ mi bi Vučića i njegove već na poslednjim izborima skinuli sa vlasti i najurili ga u Zabelu kod Požarevca. Daj Bože da ne propustimo, pre nego što načisto propadnemo, šansu na najavljenim dolazećim izborima. Ako ih zaista bude bilo!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.