Tatalović: Uvrede upućene meni su napad na N1

Ostavite komentar


    1. Najtužnije od svega je da je kako javljaju američki mediji CNN pred gašenjem i BANKROTOM zbog velikog duga – niko neće da ga kupi a vlasnik očajnički pokušava da ga proda. Bilo je priče da će ga kupiti vlasnik amazona ali izgleda ni on ne želi CNN gubitnike – piši propalo. Verovatna slična sudbina čeka i naš N1 – koji je čini mi se deo cnn imperije dobla. Ako krenu otkazi, bankroti i sl naši će bit prvi na listi za otkaze. Zašto baš sad u vreme korone i krize, dikature itd???

      1. cnn nije pred gašenjem. N1 i CNN nemaju nikakve vlasničke veze. Malo manje gledaj pink a više čitaj normalne medije.

        1. A šta ti čitaš, majke ti? Lupetaš ko otvoren prozor. Kako CNN i N1 nemaju veze jedno s drugim?

        2. Nemaju vlasničke, barem ne zvanično, ali imaju poslovne i finansijski dosta zavise od CNN-a. Za to nije potreban Pink, već Google.

        3. Ako baš pratite N1, verovatno ste primetili „reklame“ u kojima novinari CNN-a izgovaraju (slobodan prevod) da je “ N1 filijala CNN- za zapadni Balkan „. Ako oni to tvrde, zašto vi negirate. Ovo se ne emituje ni na Pinku ni na RTS-u, već na N1 televiziji. I nema nikakve veze sa politikom već sa vlasničkom strukturom.

  1. Realno mediji koji su protiv AVa i SNSa treba da se uzdrže od vređanja i da se ne spuštaju na nivo režimske medijske komunikacije. Iako sve režimske televizije imaju nacionalnu frekvenciju, pa je i odgovornost za kvalitet komunikacije daleko, daleko veća.

  2. U zemlji gde je perverzija na vlasti, svaka uvreda od vladajućih perverznjaka je pohvala. Daleko bilo da Vas, poštovana Žaklina, ovi devijanti hvale – to bi tek bila bruka golema.

    1. Sta reci za mentalno razgibavanje.
      Jel ona dvojica klovnova predstavljaju alternativu Aci Lukasu.
      U nekim segmentima su puno gori i jadniji.

  3. Jedna gosca emisije je arogantna, agresivna u svojim nastupima i bezobzirna osoba. Prosto napadna i samoziva. A i drska je jako. Preskoceno pola emisije jer nema smisla trositi vreme na ljude takvih ‘kvaliteta’.

  4. kada su hteli da vide ko je brži i bolji leopard ili hrt organizovali su takmičenje
    normalno na znak hrt je istrčao svom snagom,zapenio,drhtao.lajao……leopard nije hteo da trči i dokazuje istinu pogotovo nekom keru…..Ostani leopard Žaklina

  5. Novu Vladu u „patrijarhalnoj sredini“ cine uglavnom zene. Ni jedna od njih, na celu sa premijerkom nije otvorila usta da izrekne jedno jedino slovo na brutalan seksisticki napad jedne ordinarne bitange na pripadnicu zenskog pola. To je bizaran dokaz da je politicka pripadnost stranci iznad rodne .

  6. podrška za hrabru novinarku. još više mi se sviđa jer ste razobličili onu vučićevu pudlicu što je sedela pored vas u UN.

  7. Mnogo je uzletela Žaklina. Ni manje ni više nego napad na N1. Ako Vučić sruši Žaklinu srušio je i N1. Gosti N1 jedan svaki čas na primitivan način vređaju koga hoće pa ništa. Niti njih niti novinare N1 niko ne uzima ozbiljno. Sami su se srozali do nivoa koji nikog sem njih samih ne interesuje. N1 ima dobre čitače, ali će i oni uskoro pobeći odatle.

  8. „Na stranu“ Žaklina, ali postalo je uobičajeno da se svi „kriju“ iz nekoga ili nečega. Pa i ovom našem „stručnjaku“ je svaka druga: “ Napad na mene je napad na Srbiju“.

  9. Po malo je Utisak licio na kokosinjac. O. Zekic je groteskna u naglasavanju svoje zlobe.

Ostavite komentar


Društvo

Šapić: Od 8. maja sva taksi vozila u Begradu moraju biti bela 9

Šapić: Od 8. maja sva taksi vozila u Begradu moraju biti bela

U Beogradu će od 8. maja stupiti na snagu Odluka o taksi prevozu, koja je usvojena pre tri godine, da sva taksi vozila moraju biti bele boje, rekao je danas predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić, prenosi Beoinfo. Po Šapićevim rečima, taksisti su imali rok od tri godine da primene tu odluku.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.