Užice: Učenik šestog razreda pretučen posle škole, udaran rukama i tvrdim predmetom

Ostavite komentar


  1. Nevaspitanje potiče iz kuće a roditelji da shvate da su oni i centru krivice.

  2. Poštovana majko!Tebi i tvom sinu pomoći će ministar prosvete i Đoni Dep.

  3. „Vršnjačko nasilje je postalo česta pojava. Verujem da je ono posledica pandemije i izolacije, odvajanja odeljenja po smenama i grupama. Deca nisu socijalizovana, pa nemaju razvijenu toleranciju”, ocenjuje direktor ove užičke osnovne škole.“

    Dragi direktore, blage veze ovo nema sa pandemijom i onim sto je ona donela.
    Ovo je problem koji traje puno duze, vise od 10 godina. Ne vadite se na pandemiju
    jer to nema veze s vezom. Problem su „norme“ u drustvu koje su postavljene tako kako sto su postavljene, i sto ne postoji NIKAKAV odgovor skola na vrsnjacko nasilje. Deca se ponasaju siledzijski jer uce od starijih i vise je nego ocigledno da su u nasem drustvu kriminalci i batinasi zasticeniji od belih medveda, sto je paradoks nad paradoksima. Sramota me ovog vremena i svega sto je uspostavila politika i ponasanje pojedinih partija, posebno na vlasti, a narocito ekstremista koje vlast ocigledno stiti!

  4. Direktor Prve osnovne u Užicu nije prava osoba koja treba da se bavi ,, sprečavanjem nasilja“ jer sam sama prošla kroz mobing i nasilje za šta je tužen sudu i prijavljen inspekciji, a moje dete je u toj školi takodje prošlo kroz neprijatnosti.

  5. Maltretirano dete sledeću školsku godinu treba da nastavi u drugoj školi,ako su roditelji pametni.Takodje treba preispitati zašto su ga tukli.

  6. U toj skoli je opsti haos. Radi ko sta hoce. Nema nikakve kontrole. Uprava je katastrofalna, a propuste zataskava direktor zajedno sa prosvetnom inspektorkom cije ime je pomenuto u tekstu.

  7. Ako pričamo o zataskavanju, zašto se zataskava da je nasilnik iz druge osnovne škole? To niko, nigde ne pominje!

  8. Pretučeni dečak je iz Prve osnovne. Dečak nasilnik je iz druge gradske škole. Ne znam zašto to nije pomenuto u tekstu, potpune istine radi.

  9. Nije tačno, dečak je iz druge škole, ali iz nekog razloga se štiti i nasilnik i škola.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.