Užice: Prijem pacijenata manji, ali raste broj teških slučajeva

U bolnici 239 kovid bolesnika

Ostavite komentar


  1. U Ue je situacija gora nego što se u medijima predstavlja. Tačno je da dr Božović ulepšava sutuaciju. Na infektivnom odeljenju se ne može doći do infektologa već pacijente pregledaju doktori opšte prakse, a ne specijalisti. Infektologa nema. Svuda ulepšavanje situacije. Ne samo u Ue nego i u Priboju, Prijepolju, Novoj Varoši. Sramota!!!!

  2. Sta prica ovaj? U Kosjericu je za dva dana sahranjeno troje ljudi koji su umrli od corona virusa.

  3. Kako moze prijem pacijenata biti manji,kad su mi oca iz Prijepolja dovezli do Uzica,nije bilo mesta i odvezli dalje za Kragujevac. Dosta više sa lažima, narode verujte u Uzicu ,Prijepolju je situacija gora od ratnog stanja !!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.