UZUZ: REM odbio da ograniči rijaliti programe, preostaje donošenje zakona o tome

Ostavite komentar


    1. Pokusavaju da se operu ali im necemo zaboraviti sta su cinili/necinili svih ovih godina, i to imenom i prezimenom. Autor je trebao da sazna i prenese kako su clanovi poimenice glasali jer glasanje nije tajno.

  1. Cudi me da se vec nije javila blagoglagoljiva Olivera Zekic da objasni kako oni (REM) sa tim nemaju nista, jer se radi o privatnim televizijama!?
    Ali, procice i njihovo; bas me zanima kako ce onda da objasnjavaju svoje „energicno delovanje“ u cilju zastite interesa gradjana. Nadam se da ce se tada moci stvariti uvid u zapisnike sa tih njihovih „sednica“, i ko je za cega glasao.

  2. REM se toliko iskompromitovao svih ovih godina, a bas nista nije uradio osim sto je trosio nas novac ! Odmah rasturiti to drustvo !!

  3. REM je poslusnik kao i svaka druga institucija u Srbiji. SNS se ogresio o decu sa svojim rijalaliti zaglupljivanjem naroda. Nova vlada mora da se pobrine da svakog stigne zasluzena kazna. Ovakva autokratija se ne sme ponoviti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.