V.d. dekana Šumarskog fakulteta: Pola Srbije raskopano ukoliko dođe do realizacije projekta Jadar

Ostavite komentar


  1. Ne zna se ko vise ponizava narod, valst sa svojim bahatim i lazljivim izjavama i radnjama ili ovakve izjave koje jos vise vredjaju inteligenciju od skolaraca do penzionera

  2. Ratko Ristic se u Danasu predstavlja kao v.d. dekana, u Politici kao dekan Sumarskog fakulteta a uz to je i prorektor Beogradskog Univerziteta. Ovo je sukob interesa.

  3. Zamolio bi profesora, prorektora Univerziteta u Beogradu da objasni kako je moguce da drzavni fakulteti beogradskog Univerziteta koje finansira narod rade tajne studije sa privatnom firmom Rio Tinto. O tome bi trebao da pise prof. Ristic…………

  4. prof Ratko Ristic , sta li je dekan ili v.c ili prorektor, je izgubio legitimitet za bilo kakvo javno apelovanje ili kritikovanje vlasti u oblasti zastitie zivotne sredine, onda kada je kao clan revizione komisije odobravao izgradnju MHE i ucestvovao u izradi projektne dokumentacije za izgradnju MHE. Svaki dalja prica o njemu nije vredna jer kako kazu mnogi, to radi samo u cilju svoje licne promocije iz ovog ili onog razloga. Mediji treba da pozovu druge strcnjake kojih ima ako se ne varam u okviru BG Univerziteta izmedju 4000 – 5000 a pa mi nije jasno zasto zovu stalno Ratka Ristica koji se izmedju otslaog predstavlja kao strucnjak za sve oblasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.