Valentina Reković: Jedna od pet miliona

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Bivša. Kratka politička karijera obeležena amaterizmom i nekompetentnošću.

    1. Ma hajde! Ne sviraj gajde, kad nisi muzikalan i kad znaš samo Vuić-Đilasovo kolo! A i tako si profilisan. Devojka ima pravo da radi šta hoće! Mislim u politikom smislu.

  2. „Ne pada sneg da pokrije breg, već da svaka zverka pokaže svoj trag.“ U ovom slučaju nisu u pitanju zverke već sitne ptice koje lako budu ulovljene i od svraka, a od kobaca niti da uzlete, sa grane ih skidaju.

  3. Studira politicke nauke, jos jedan kandidat za rubriku nasi ljudi u svetu, kojoj ce se javiti sa izvestajem o svom poslu kucepaziteljke.

    1. Nece. Nju cega bogato uhlebljenje. Vratice se za desetak godina kao ekspert za medijske slobode.

  4. „Sprečićemo prevarante i trojance da opet izdaju narod i pojedu nam još četiri godine održavajući Vučića na vlasti“, izgovorila je u dahu Reković.
    Lepo, ali:
    – Ko su „prevaranti i trojanci“? Meni se čini da to mogu biti samo oni koji izlaze na izbore jer ne vidim nijedan način kako bi oni koji ne izlaze na izbore mogli da „opet izdaju narod i pojedu nam još četiri godine održavajući Vučića na vlasti“.
    – Koji nam je plan da sprečimo te „prevarante i trojance da opet izdaju… itd, itd“? Izaći ćemo na izbore, isto kao i ti „prevaranti i trojanci“ da bismo pokupili glasove koji bi inače njima otišli. Pretpostavljam. A za to vreme, Vučić – šta? Ništa, smeje se…
    E svaka čast, devojko, ali ovako lukav plan ni čuveni Boldrik ne bi mogao da smisli!

  5. Kako vi ono kažete, targetiranje? Ako ovaj tekst nije targetiranje, onda ne znam šta jeste. Bedno…

  6. Iako pidrzavam proteste i ja sam 1 od 5 miliona necu izaci na izvore.Iako mislim da je sad opozicija imala najvecu sansu jer na izborima se glasa za parlament a vucic je predsednik i od ovih izbora ne zavisi njegova pozicija.Opozicija kao da radi za AV.Prvo s preuzeli proteste,pa ih ugasili po srbiji a sad i u bg.Kao da vi radite za AV

    1. Potpuno se slažem. Imam poznanike koji glasaju AV, koji će glasati za 1 od 5 miliona zbog toga što, citiram „su čisti kao suza“. Konačno jedna sveža snaga.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.