Valjevo: Investitor sa Uba započeo gradnju na Divčibarama pre izdavanja građevinske dozvole

Ostavite komentar

  1. Što se tiče brane,to je nešto najlepše što je izgradjeno,ja tamo ima vikendicu od 1987,i i dok ta hrana nije uradjena tu je bilo baterija koja je bila puna smeća,a na centru je turističkog mesta,od kad je ta brana napravila ceo daj deo je kod crkve mnogo lepši i prijatniji.

  2. Kao da je jedini…pocelo je sa upropascivanjem Divcibara kao i Kopaonika i Zlatibora…

  3. U Batajnici je to ko dobar dan. Par investitora koji ovde grade redovno grade pre dobijanja dozvole.

  4. Ovi ce za jos cetiri godine da upropaste ovu drzavu vodoravno, uspravno i kosohitalno. Napravili su privatne gradove od svih banja, planina, izletista…

  5. Nemojte nikom dozvoliti da gradi dok opstna ne uradi kanalizaciju i precistace. Sve fekaluje idu u kanale, dosta vise divljastva.

Ostavite komentar

Društvo

Naslovna strana

28. i 29. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.