Vasko Vasović: Vratiću RTS-u staru slavu

Dugogodišnji snimatelj i direktor fotografije javnog servisa prijaviće se na konkurs za čelno mesto javnog servisa

Ostavite komentar


  1. „istakao je da bi njegov eventualni dolazak na ključnu poziciju u RTS-u“. Zasto se povlacite u startu? Ako se kandidujete, uradite to s namerom da pobedite.

    1. Zato što se na tu poziciju ne dolazi borbom, već nečijom odlukom. Zato što se na tu poziciju ne dolazi profesionalnom zaslugom, već isključivo političkom kombinatorikom. A ta kombinatorika odavno je upropastila i ovu zemlju i ovaj RTS… Povlačenje u startu u suprotnosti je sa podnošenjem kandidature. Nema logike u Vašem komentaru. I sam pokušaj promene, već je svojevrsna promena. Do sada ih nije bilo…

    2. Da li eventualno ispadanje u prvom kolu Vimbldona utiče na Đokovićevu kandidaturu? Eventualnost pobede na turniru ne isključuje nameru da se pobedi. Svašta!

  2. Na osnovu napisanog može se zaključiti da Vasović nije odgovarajući kadar. Osim ako nije SNS-ov novi kandidat. Ali, ako je i pola u tekstu napisanog tačno, on nije odgovarajući kandidat!

    1. Ne znam na osnovu čega ste to zaključili? Tekst govori potpuno suprotno. SNS misli, verovatno, da je on Đilasov kandidat. Đilas, verovatno, misli da je on Tepićkin kandidat, Marinika, verovatno, misli da je on Dačićev kandidat… Bojim se da je on samo svoj sopstveni i vrlo stručni kandidat. Ali, u pravu ste u jednoj stvari – onima koji ne žele dobro ovoj zemlji, on zaista nije odgovarajući kadar.

  3. Vasko Vasović nije ničiji i zato je najbolji kandidat i poziciji i opoziciji. Vasović je srećan čovek, a srećnim ljudima ne treba, zaista ništa. Zato ih ne možeš ni kontrolisati ni kupiti ni potkupiti. Čovek bez ijedne profesionalne ili životne mrlje. Svako ko kaže drugačije ili je zlonameran ili je uplašen. Iza njega je isključivo struka i to zaposleni u RTSu itakako znaju. Jedini radnik RTSa koji se javno suprotstavio rukovodstvu RTSa i nisu mu mogli ništa, baš zato što je takav. Zato i ima enormnu podršku i ona već prevazilazi granice ove zemlje. Uostalom, ukucajte na Netu Vasko Vasović, pa pogledajte i sami! Da li će da prođe na konkursu manje je bitno, zna se ko donosi takve odluke… Najvažnije je da se pojavilo novo, neutralno, neukaljano, politički neobojeno i krajnje profesionalno lice. Lice koje je spojilo i čast i struku. Najzad!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.