„Većina mladih Srba želi da napusti Kosovo“

Ostavite komentar


  1. Pa to ne treba uopste da nas cudi, ne samo sa Kosmeta, vecina mladi hoce i Srbiju da napuste…Ova vlast ne moze da sacuva obican test za maturu, pa kako da joj mladi veruju da ce sacuvati Kosmet…

  2. Uvek je prva stanica bila priština. Logično je da je Beograd sada prva stanica. Finalno odredište je EU. Pa nije ništa bolje ni u bgd. 2/3 klinaca želi da ide u svet. Ovo je sve logično . Pa i u nemačkoj mladi sa sela idu u velike gradove. Razlika je jedino sto su ti gradovi u najčešće u istoj državi gde mladi i žive.

  3. Ovo samo potvrdjuje da nakon priznavanja Kosova nece ostati ni 200 Srba. Jedni ce „sami“ otici drugi uz pomoc Rosu i Srpske liste.

  4. Pa i vecina mladih u Srbiji zeli da je napusti, kao i vecina mladih Albanaca sa Kosova. Svi traze pristojne uslove za zivot i rad jer nemaju svi tetku u Kanadi, pa da nam zivot bude pesma.

  5. koliko novih od isorucivanja Milosevica je pokusalo?
    Ne napadaju oni Srbiju zbog Milosevica , ngeo Milosevica zbog Srbije.
    Nikada Albanic nisu zeleli dogovor i nikada nece.

    1. Кеве ти, Мишо, иди до централе ЈУЛ-а; зове те Горан Матић хитно да дођеш и да понесеш преобуку!…

  6. Vecina mladih zele da napuste Kosovo kao i slicni Srbiju. Razlog -teska ekonomska i politicka situacija u Srbiji i na Kosovu kao i teznja politicara Srbije da svoje ponasanje vracaju na mesto svojih zlocina na Kosovu. To je poenta. Ekonomija dolazi naravno, iza toga.

    1. Тако можда изгледа али из бурета. Наслов је иначе тенденциозан наравно јер сигурно не мање младих Албанаца жели да побегне са Косова из гетоа који је тамо створен. О томе се наравно не говори јер није згодно да се каже да постоји фашизам данас у Европи и гето у коме живе преостали Срби. Историја је међутим чудо и зато има далеко више младих Албанаца који одлазе.
      Нама то међутим не треба да буде утеха за сличан проблем у целој Србији чији је и окупирано Косово још увек међународно правно део свиђало се то вама или не.

  7. bezi te cuvaj te glavu niko vas nece zastiti od albanaca ko ni srbe u kninu od hrvata

  8. Napustaju i Srbiju.Tamo ionako ne rade nista .Veliki radnici.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.