Lokalizovan požar u Bloku 70, vazduh u Beogradu zagađen (FOTO/VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Zbog dobrog mesta i parcele za novogradnju mi građani moramo da istrpimo i da se potrujemo još jednim požarom. Samo napredno.

  2. Angazujte Jos jedan helicopter sa vodom I izbacite na zagorelu garez u trznom centru kineskom a vartogasnom kolima gasite sa leva na desno ka sredini u krugu crevima na udaljenosti.

  3. Kakav je kvalitet vazduha jutros, zna li se šta??? Dišite, dišite!

  4. Како никоме није јасно да је очигледна саботажа!!!

  5. Na slici koju sam napravio u 7.05, gori samo jedan lokal i niko još uvek nije gasio.

  6. Браво комплетни идиоти ! Разрадили сте посао.
    Где ће вам душа са Депоом. Колико сте особа оставили без крваве зараде. Знао сам неке од ојађених. А зграда на истом месту је због змија, пацова и наркомана ? Ако овде не постоји правосуђе, заборављате на онај суд горе. Јесте да се црква поесенесила, па нису ваљда и небеса.

  7. Čudi me da ovo leglo bolesti, zaraze i prljavštine, poznatije kao Kineski tržni centar“ nije izgorelo do temelja još mnogo ranije. Pa tu kad se ulazi moraš tetanus da primiš. Naša braća Kinezi ne poštuju poreske zakone ove zemlje a kamoli one koji su vezani za protivpožarnu zaštitu. O nepropisnom parkiranju kombija, tj pokretnih magacina, zbog kojih vatrogasna vozila ne mogu da priđu objektu gašenja tek može knjiga da se napiše. Neću sačekati zaključak komisije koja če otkriti uzroke ovog požara jer znam da je zbog svega što sam napisao pravo je čudo kako to nije izgorelo još mnogooo ranije.

  8. Proterali su buvljak a sad i Kineze. Vazno je da se oslobodi zemljiste za investitore, a prodavce ce gurnuti u neko selo kraj Beograda, gde kupcima nece biti pristupacno da idu pa ce se vremenom tiho „ugasiti“ i zatvoriti. Najvise ce da propate ljudi koji od tih radnji zive , njihove porodice, ali i obican siromasan svet koji se iz cele Srbije tu snabdevao jeftinom robom, jednostavno zato sto za skupe trzne centre para nema.

  9. Letos sam tu kupio kupaci za 300 dinata. Isti takav u obliznjem trznom centu bio je 2200. Isti materijal, nebo plava boja, model… Pa sad vidite ko ce da zaradjuje i dere narodu kozu s ledja.

  10. E sirotinjo i Bogu si teska…. sta ce biti sa mnogobrojnim radnicima kako nasima tako i nasim dobrim kineskim sugradjanima koji nikome nisu smetali, a cija su radna mesta izgorela?

  11. Htedoh isto da pitam kako opet tamo slucajno i sta planiraju da grade na tom mestu.. meni ovo lici na vrlo kontrolisan pozar obzirom da je nastao zamisli bas u 7h, kad jos neka nikog u radnji.

  12. Zapalili depo na bulevaru da bi zidali zgrade isto je i 70 blok sns mafija da presele kineze

  13. Mozda je ovo Savamala drugi put a nalogodavac poznat svima i ne mogu mu nista.Ipak je ovo odlicna lokacija

  14. Sledeći za požar neka se spremi tržni centar u bloku 45. To je isto dobra lokacija za stanogradnju a i reka Sava je blizu.

  15. Најгоре отровчине ослобађају се кад готи пластикетина. Диоксини – 100% канцерогено!

  16. Код мене је један инвеститор два пута палио једну старију зграду док није успео да добије ту локацију за своју нову вишеспратницу.

  17. Ponovo ga zapalili? super, sekte opet hoce da nas zakrve sa svima a onda promovisu razoruzavanje,antifasizam, reformu, lockdown i slicno.

    Stvarno nemaju ni ideja vise

  18. Ajde mafijaši iz SNS zapalite Piramida centar. Tu je odlična lokacija..možete k dom zdravlja da dignete u vazduh. Sta je to za vas. Bog vam vratio kako radite ! Zao mi kineza koji stradaju od države srbije. A kinezi su najveći investitori bas u ovoj p..oj zemlji. Izvinite kinezi..ako možete!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.