Veliki uticaj politike na rad policije

Održana panel diskusija o medijima i reformi policije

Ostavite komentar


  1. Delikatni slučajevi ne treba da budu eksponirani medijski jer pri pronalasku krivaca svaka informacija koja bi se iznela mogla bi da upozori krivce da se hapšenje sprema a time bi se otežalo MUP-u!

  2. U poslednje vreme policija je pokazala da je nezavisna u svom radu i da profesionalno obalvlja svoju dužnost. Oni koji su se ogrešili o zakonske propisi oni se hapse i privode bez obzira o kome se radi i kojoj političkoj opciji pripadaju.

  3. Uvek je tako bilo, ali nikada ni jedan politicar se nije istakao kao Vucic pozitvno u svetu i Srbiji,zato se sve prepisuje politici.

  4. Ovoga je bilo oduvek a verovatno će ga biti i nadalje. Uteha je da toga ima po čitavom svetu i da novinari uvek imaju neke svoje izvore u policiji, a to opet znači da ni policija nije profesionalna. Jer ne mogu i ne smeju informacije da cure iz policije, a sve pod plaštom neke demokratičnosti?

  5. Policiju karakterisu nacelo tajnosti, ali i nacelo transparentnosti do odredjenog stepena. Novinari moraju shvatiti da ne mogu posedovati "kredibilnu dokumentaciju" jer bi tada policijski rad bio diskreditovan.

  6. I ne treba da pročitaš tekst do kraja vidiš pisao urednik BIRN Sloba Georgijev i sve ti jasno. I BIRN i njen urednik Georgijev su na platnom spisku Soroša i jasno je svima gde ova njegova priča vodi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.