Veljanovski: Brnabić pokazala da vlast stoji iza Informera

Na rođendanskoj proslavi tabloida koji svakodnevno krši novinarski kodeks, preteći neistomišljenicima i pokrećući hajke, bila i premijerka Srbije

Ostavite komentar


  1. Uvek je bilo prostakluka I dzibronja, ali je to bilo balansirano kulturom I dostojanstvom. Sada ova menazerija naprednjacka pravi olimpijadu agresivnog lajanja I arlaukanja. Informer je na nivou upotrebljenog toilet papira, a nasa vlast voli da baulja po septickoj jami. Kada izadju odatle nikakvi Saneli ili Brioni ne pomazu. Smrad se ne da sakriti, kao ni prostastvo.

  2. Ne znam šta da kažem, ali Vučićević će bogami jednog dana da robija. To što on radi nema veze sa novinarstvom. Zna se, novinarstvo mora biti nezavisno. Nekada sam bio oduševljen njegovim kolumnama, eto rekoh sebi konačno čoveka koji piše hrabro i otvoreno, a zatim šokiran njegovim ponašanjem i time u šta se pretvorio. A možda je oduvek bio takav, a ja slep kod očiju.

  3. Veselo kolo zlobnih ludaka koji obožavaju novce.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.