Vesić poručuje Danasu: Pokretna kancelarija nije za mene, već za inspektore ministarstva 1foto Beoinfo

Ministar građevinarstva Goran Vesić poručio je Danasu putem društvene mreže X da pokretna kancelarija koju nabavlja to ministarstvo nije za njega, već za inspektore.

On se osvrnuo na tekst „Vesićomobil dobija naslednika: Šta se sve nalazi u planu javnih nabavki Vesićevog ministarstva?“, u kom analiziramo šta sve Ministarstvo građevinarstva planira da nabavi, podsećanjem da je Vesić kao zamenik gradonačelnika takođe imao pokretnu kancelariju i „rešavao“ probleme građana tako što je, na primer, u selu Senaja problem opasne krivine bez saobraćajnih znakova rešio postavljanjem – ogledala.

Vesić nije komentarisao nabavku drona, ili sumu za službena putovanja, ali je imao potrebu da naglasi da pokretna kancelarija nije za njega.

„Da imaju nekog ko ume da pročita Plan javnih nabavki ,videli bi da se nabavka o kojoj pišu nalazi na delu inspekcije što znači da je ovo pokretna kancelarija za inspektore kako bismo pokrili svaki deo Srbije. Ali to je novinarstvo Draže Petrovića, učenika Raje Rodića iz kafane Svrati Bato. Po sistemu – udri do zore nema veze šta je istina. A za moju pokretnu kancelariju neka ne brinu. Ja sam pokretna kancelarija. Svaki dan sam na terenu i rešavam probleme ljudi, po kiši, snegu, suncu… tako je to kada voliš svoj posao“, poručio je Vesić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari