Vesić: Vučić i Đinđić nisu bili istomišljenici ali je predložio spomenik

Ostavite komentar


  1. Eh da moze, mislim da bi Djidjic iskocio iz groba i zadavaio vas golim rukama. Ne SNSovce, vec vas, koji u ime SVOJE koristi pravite od nas budale i stitite one koji su SEIRILI kada je ubijen.

  2. Sramno resenje! Pa nije Djindjic bio indijanac da mu je simbol strela. Ovo je kao da mu se digne spomenik, al““ da se ne prepozna sta je. Ne verujem ni ovim strucnjacima iz komisije. Jel to putokaz za buducu garazu?

  3. A kako bi bilo da podsetimo građane ko je skidao tablu sa bulevara Zorana Đinđića da bi stavio ime ratnog zločinca? Mnogo nam je kratko pamćenje. Umesto da ne dozvolimo ni Vučiću ni Vesiću da uzmu u usta to ime, mi se pravimo kao da ništa nije bilo. Novinari bi morali na svakoj pres konferenciji da mu pokažu te slike i da pitaju da li je to bio on ili mu je možda neko ukrao identitet.

  4. Spomenik nema veze sa Đinđićem. To je sramno rešenje. Kakve veze ima strela sa Đinđićem? On jeste bio brz u svojim reakcijama ali je on pre svega filozof modernog doba. Ovo je katastrofa! Vesića je Đinđić izbacio iz stranke i ovo je njegova osveta.

  5. Zbog ovakvih je DS nazvan ““““žuto preduzeće““““ a svi članovi ““““žuti lopovi““““. Zapamtite ga dobro…

  6. Koliko se secam kroz istoriju a i koliko sam video u svetu i kod.nas, spomenici se znacajnim licnostima,dakle knjizevnicima,kompozitorima,
    naucnicima,filozofima,slikarima,drzavnicima,carevima podizu od kamena,mermera,bronze i to onako kako su izgledali, da pojedinac, pripadnik nekog naroda moze da.vidi,oseti,sazna nesto iz umetnickog dela ispred sebe. A ne da ima neku strelu visine 6.2 m(ovde kod ovih sve mora da bude "grandiozno", "napredno"). Sta znam, valjda strela treba da znaci da oni po njihovom idu samo "napred", stim sto su prethodno pogazili sve moralno,svesno i savesno,pretvorivsi se u prave politicke kameleone.
    Dakle jedna sprdnja nad Djindjicem i nista vise.

    Postovanje Redakciji Danasa

  7. "Turite mu tam neku skalameriju,a meni za života Цpomenik veći i od Avalskog tornja!"

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.