Veteran sa Košara među privedenima

*"Jesam li za ovo ratovao? Ja i nemam auto, nego sam došao da podržim ljude", kaže Dejan Petković
Prekršajne prijave za šestoricu Čačana zbog blokade puteva

Ostavite komentar


  1. Може да буде било ко . Ако је заслужио пријаву то је у реду. Нема никакве везе што је човек био на Кошарама.За мене је он херој ,што се тиче Кошара.

  2. Lako je manipulisati sa ovako glupim narodom ..najglupljim na svetu ..her lopovi banditi vladaju od postanka srbijr

  3. Dok je ovaj branio zemlju na Košarama i ostao bez ruke ,Vučić je za to vreme sebi pribavio stan od 100 kvadrata.Srećno vam bilo . braćo Srbi . i vidite gde je ko od ove dvojice stigao.

    1. Ne, srpski bog Vučić nije pribavio sebi stan nego ga je ugrabio, onako ‘ladno, bez skrupula, griže savesti i ostalih gluposti. To je njegovo, kao i cela Srbija sa svim njenim ljudima. Kraj kraja.

  4. Kreteni ..lopovi ..banditi ..kradonacelnici ..kradu ..reketiraju narod ..vucic napravio najveci ..najgori logor na svetu ..gori od jasenovca ..i pavelic bi mu zavideo ..na brutalnosti kako ubija TKZ svoj narod

    1. Pa kada „ubija“ kako ti kažeš odakle mu toliko glasova na izborima ? Da li veruješ u bajke da ovdašni narod za ovih 28 godina nije dobro upoznao sve aktere na političkoj sceni ?

  5. Demonstracije su deo demokratije, jedne zrele zemlje.
    I ste demonstracije su Krivica vlade a ne opoziciju I demonstranata ni jedni ni drugi nisu vlada, nego Vucic, Brnabic Dacic. Vlada treba da adresira razloge zasto demonstracije a ne tu da has soostvene narod, heroje. Vlada je kriva

  6. Ko blokira druge u kretanju,dobije kaznu!
    Šta tu nije jasno…bahati stvorovi?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.