„Vi ste Vučićevi robovi“: Ćuta napravio haos u Skupštini Majdanpeka

Ostavite komentar


  1. Bravo Cuto.
    Ne vredi narodu bez dostojanstva ,,obrazovanja ,ponizenom,uliznickom, pričati o njihovim pravima.
    Ko ce da kaze JEDNU osobinu koja odvaja coveka od raznih bica ?
    Narod koji NE ZASLUZUJE NI DRZAVU NI SLOBODU.

  2. Samo slušajte tutu mutu ćutu, oni se natapacirali a ne znam šta će te vi dobiti.

  3. Ne daj boze kada bi ovaj dosao na vlast, bio bi gori od svih predhodnih to je sigurno. Pa zar nema neko da mu skrene paznju da je on vecito ljut,ratoboran, drzak, bahat i bezobrazan.Retko antipatican lik.

  4. Dobro bre zakonodavstvo i zakoni corkirajte ovog prevaranta i lakrdijasa koji je placen iz “ sastrane“ da pravi haos u Srbiji.

  5. @ ja, mark, mike
    Bili ste dobri u komentarima. Svratite sutra ili u ponedeljak ( vikendom ne radimo ) do opstine Majdanpek jer ste nagradjeni sa po 3333 din. i sladoledom, na drvce, od vanile. Ujedno ce vam biti urucene zahvalnice i nova uputstva za botovanje u vezi ekoloskih protesta ma gde se desavali ukljucujuci i Zanzibar.

  6. Istina boli,narocito kada je izrecena od strane licnosti koja vidi dalje i bolje nego gro sendvicara i poklonika jednoumlja.

  7. Na poziv kojih gradjana? Pa ko podrzava Bozica i Vladica vodje tih protesta? Gde su ti gradjani, zasto ovih sto protestuju nema ni 20? Dajte malo objektivnosti, naslovi vam sve vise lice na Informer i Alo

  8. Jesu postali robovi, ali bitnije je kako su postali! To je onaj poznati princip koga su amerikanci promovisali – neko upecao ribu, da, ali je bitnije kako ju je upecao!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.