VIDEO Ruski političar pozvao Ukrajince da svrgnu Zelenskog: Ukrajinci, sklonite Zelenskog. Ili ćete se smrznuti i istrunuti

Ostavite komentar


  1. Шта значи позивање на истребљење другог народа?Да ли су Руси заборавили Хитлера или му се само диве и још горим начином желе смрт другоме?Добиће само да су геноцидни народ.

  2. Мада реално најбоље решење за Украјину је да отпочне преговоре и Руси и Украјинци прогласе петогодишње примирије

  3. Sa letovanja ih pamtim kao grabljivce koji pojedu i narocito popiju sve sto mogu, guraju se, prepunjavaju tanjire samo da sebe namire. Mada ih treba razumeti, skoro 50 god u komunizmu….

  4. Nazalost istina, jeste i propaganda i zlocin ali istrulece obican narod ovi s parama pobegli u beli svet. Sve ih treba vratiti u Ukrajinu da se bore vojno sposobne normalno.

  5. Dve slovenske zemlje ratuju, stradaju nevini na obe strane.
    Neko tamo daleko se zadovoljno smeje.
    Uzas.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.