Amfilohije saslušavan šest sati, protiv njega krivična prijava

Ostavite komentar


  1. Klasičan teror autokratske milove države. Pomenuti nikako da ukapira da njemu slični na planeti nikada nisu doživeli prirodan i normalan silazak sa vlasti.

    1. Upravo takvi slični njemu nikad nisu imali problema ni dok su bili na vlasti, ni posle penzionisanja. Milo je stara škola, pritegne kad treba, opusti kad treba, pregovara s kim treba, kad treba i gde treba. Samo bolidi, nasilnici, pohlepni sebičnjaci i autistični prostaci poput Slobe i sličnih, bivaju skinuti sa vlasti i oterani u zatvor. Umerenost je vrlina, pa čak i kod takvih autokrata poput Mila i bratije.

  2. Ako I’ma zarazenih ..krajnje je neodgovorno od jednog crkvenog verodostojnika ..izvuci narod na ulicu…cak I djece I’ma …tu osudujem roditelje djeca netreba da budu tu….ne razumem uopste ove osobe I njihovu nameru..suludo je biti toliko neodgovoran

    1. E moj Brale, pola veka prodje a i ti i dalje teraš isto. Vekovi će proći a ti ćeš biti tu gde jesi. Beogradska podguzna muva, u magnovenju titioističkih ideala, koja su ti, verovatno, obezbedila egzistenciju uhlebljenjem na neke jasle dežavnog aparata.
      A za Badnji dan ćeš na Terazijama da za 100 kinti kupiš Badnjak i zaboravićeš da si Mitropolita srpskog gurao na robiju…
      Ako već gaziš tu beogradsku kaldrmu, seti se da je pre tebe još neko to ‘odio, sa malo više ponosa od tebe, svestan nasledja svoga.

    2. 5-10 godina robije… I to je malo Amfilohiju za prosipanje otrova po Crnoj Gori i podrivanje sistema u ovoj najmladjoj drzavi na zapadnom Balkanu. i u odnosu na Srbiju, puno,puno…demokratskiju.

      1. Pa zar „Milova Gora“ nije najbezbednije i najčistije mesto na svetu? Zar Korona virus, valjda iz poštovanja prema ovom nosonji i njegovoj krpiguz kamarili, nije zaobišao tu „Milovu Goru“ i „napao“ neke druge države, posebno Srbiju i Srbe, valjda, iz inata i zato što ne vole Don Mila Korleonea?!

  3. pa sta mu ne kazete da je korona JOS i da nesmije da se skuplja toliko ljudi

    1. A sto ne kazete da su novi slucajevi korone cista laz. I da je sluzbenicima medicinskih ustanova zaprijeceno otkazima. Tako da su slucajeve bolesnih od karcinoma morali prijaviti kao kovid pozitivne. Pa eto ako ne znate sad neka vam bude poznato. A i dace bog da vam se i oci otvore!

  4. Nadam se da je radi one pucnjave ispred crkve i grljenja sa Arkanom.
    A ne to je i dalje kul.

  5. Pa sta mislite da bi tek Vucic radio Amfilohiju da je ovaj vodio proteste 1 od 5 miliona. Pa robijao bi on za sve zivo, a crkva bi placala porez kakav ni jedna crkva u Evropi ne placa. Ovako Patrijarh je krotak, mozes mu roze kamilavku staviti, Kosovo uzeti, samo mu nemoj reci istinu jer se to ne oprasta.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.