Više od 37.000 građana potpisalo peticiju za šetnju kućnih ljubimaca

Ostavite komentar


  1. Ljudi, džabe krečite!
    Ne znati vi s kim imate posla.
    Videćete tek onda kad počne pucnjava.
    Ali tada će biti kasno!

  2. Nisam ni za to da svi vlasnici pasa izlaze u isto vreme, kao ni da se okupljaju u grupe tokom šetnje. Smatram da bi bilo najpametnije da se omogući da svako prošeta sam svog psa u vreme kada mu odgovara u krugu od 200m od svoje kuće. Patrole bi trebalo da proveravaju kretanje građana i da pišu kazne onima koji se okupljaju i druže, a ne onima koji izlaze zbog obaveza. Jedna od obaveza vlasnika pasa je da brinu o svojim ljubimcima, da ne dozvole da životinja pati u ovim uslovima, ali da pritom ne ugrožavaju ni druge. Ne vidim razlog polemike, pogotovo što postoje primeri u drugim državama kako regulisati ovu obavezu vlasnika pasa.

  3. Evo moj predlog za vreme policijskog casa dozvoliti izvodjenje pasa u bilo koje vreme radi fizioloskih potreba, ne dalje od 50 metara od zgrade gde stanuje vlasnik, posle potrebe vlasnik da pocisti za svojim ljubimcem i odmah nazad u stan.

  4. A pretpostavljam da će Stoltenberg da izvede Zaeva?Ma ne uvlači se on njemu u dupe zbog sebe,već zbog makedonskog naroda.Mogu samo da primetim da je ovo uvlačenje bilo uspešno.Dok su neka neukusna uvlačenja,poput Vučićevog nadrealnog performansa sa pogačom i solju,završila kao fijasko.Samo što nije prevrtao očima,ali se naš AV do te mere uneo u ulogu da nije ni primetio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.