Više ulica u Subotici sutra bez struje 1Foto: Beta/Milan Timotić/EV

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u petak, 15. jula, neće biti struje u više ulica u gradu, Kelebiji, Bačkom Sokolcu i Tomislavcima.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 12.30 časova u Dragutina Domjanića, Jaše Ignjatovića, Sergeja Jesenjina, Ivana Antunovića, Đure Stantića, Jadranskoj, Skerlića, Idrijskoj, Nade Dimić, Moravskoj, Ibarskoj, Drinskoj, Dinka Šimunovića, Đurđinskoj, Zadarskoj, Vladimira Gortana, Ivangradskoj, Skenderbegovoj, Kolubarskoj, Kralja Zvonimira, Gundulićevoj, Cankarevoj, Mačvanskoj, Dragojle Jarnević, Ogulinskoj, Kladovskoj, Ivana Kukuljevića, Velebitskoj, Baranjskoj, Tihoj, Kostolačkoj, Raškoj, Durmitorskoj, Hušvet Lajoša, Titelskoj, Stipana Mukića, Ivana Sarića, Braće Milašin, Radničkoj, Bjelovarskoj, Leskovačkoj, Lepeničkoj, Šajkaškoj, Vinodolskoj, Franje Kluza, na Sivačkom putu, Somborskom putu (pijaca Buvljak i okolina), Otmara Majera i na Pačirskom putu u okolini.

Od 9 do 10 časova struje neće biti u Sutijeskoj ulici između brojeva 42 i 80, Malina između brojeva 7 i 13, a od 13 do 14 časova u Futoškoj ulici, delu Siriške između brojeva 19 i 43, i u 367. novoj brojevi 21 i 30 u okolini.

Na Kelebiji će bez struje od 11 do 12 časova biti Crnogorska ulica i Edvarda Kardelja između brojeva 77 i 99 i brojeva 84 i 88.

U naseljima Bački Sokolac i Tomislavci sa okolnim salašima neće biti struje od 9 do 14 časova.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.