Više ulica u Subotici u petak bez struje 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Elektrodistribucija, ogranak Subotica, saopštila je da u petak, 31. marta, neće biti struje u više ulica u gradu i prigradskim naseljima.

U Subotici neće biti struje od 8.30 do 11.30 časova u Ilirskoj, Jenea Kalmara, Luke Botića, delu Zrinskog i Frankopana prema Ilirskoj i u Doža Đerđa, a od 9 do 10 časova u Nikole Kujundžića brojevi 1, 5 i 10, Preradovićevoj između brojeva 2 i 13, i na Somborskom putu brojevi 10 i 12.

Od 9.20 do 14 časova struje neće biti u Franje Kluza, Kolašinskoj, Fočanskoj, Limskoj, Šarplaninskoj i u Mavrovskoj, a od 10 do 12 časova u Krušedolskoj, Batinskoj između Krušedolske i Baranjske, Franje Kluza između Kolašinske i Batinske, Bjelovarskoj između Sivačkog puta i Batinske, Raškoj između Fočanske i Batinske, Baranjskoj između Fočanske i Batinske, Kolašinskoj i na Sivačkom putu u okolini.

Na Paliću će bez struje od 8 do 14 časova biti delovi Brestovačke, Jožefa Hegediša između brojeva 1 i 6, i Horgoški put između brojeva 61 i 76 u okolini.

U naseljima Šiškovac i Verušić u okolini DES-a neće biti struje od 9.30 do 14 časova.

U Gornjem Tavankutu struje neće biti od 9 do 14 časova na Rezmanjovom putu, Petra Zubera, Garošovom kraju, Stipićevom šoru, Zlatojinom putu, Gornjem Tavankutu BB, Čenikinom kraju, Vuković kraju, Madaraš kraju, Kecelinom kraju, Vukovom kraju, Lebović kraju, Bankovom putu, Crnković kraju, Bisnom kraju i Galić kraju u okolini.

Naselje Veliki Radanovac sa okolnim salašima biće bez struje od 9.15 do 11.15 časova.

U slučaju ranijeg završetka radova, Elektrodistribucija zadržava pravo da uključi napajanje korisnika pre planiranog vremena.

Radovi će se otkazati u slučaju vremenskih neprilika.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari