Vlada usvojila Zaključak o usvajanju teksta Amandmana 2 na sporazum Evropske komisije, EU i Srbije

Ostavite komentar


    1. Kod nas jedino i sve rade samo fantomske organizacije i lica sa fantomkama. Vladi i skupštini je odavno istekao resurs da išta rešava i odlučuje, ali i predsednik je sa fantomkom i fascikla fantomka ( jedna izčezla a druga se pojavila). Sve to se naziva kršenje Ustava republike Srbije što je ravno izdaji zemlje i uvođenja jasne diktature. Kazne za to su drastične,nikad tad se odgovara i ne zastareva.

  1. Vlada Srbije je trenutno samo tehnicka tj. prelazna jer prava ni posle 80 dana od izbora nije formirana pa prema tome opet neustavno cini dejstva koja su nezakonita! Sve je u ovoj zemlji postalo nezakonito pa i to!

    1. DA,SVE JE NEZAKONITO?
      A STA CEMO DA RADIMO KADA KREDITI DODJU NA NAPLATU ,?
      RECI CEMO DA MI NISMO UZIMALI KREDITE,RASPRODAVALI IMOVINU,POTPISIVALI STETNE UGOVORI, I DA NECEMO DA VRATIMO,JER JE TO U IME NAS ,UZIMALA I ARCILA ,“TEHNICKA VLADA“, KAKO JE IMENUJETE.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.