Vladika Teodosije: Braćo, vi ste primer svima nama i sijate u celom hrišćanskom svetu

Ostavite komentar


  1. A da vi Teodosije svoj preskupi mercedes zamenite fabijom i pokažete malo skromnosti? A ne da potpaljujete narod da bi zaštitili lične interese.

  2. Oce Teodosije, da li cete istom tom narodu koji zajedno sa ovim psihopatom sluzi samo da ide da vam aplaudira, is vaseg mercedesa ili audija objasniti da je Kosovo vec odavno suverena drzava …Samo jos uvek ne znate kako da to saopstite vasem stadu..!

    1. Dzaba trujes i trolujes „doktore“, koliki si ti „doktor“ toliko je i narkokartel na Kosovu „drzava“.

  3. Strucniji je Teodosije da nam objasni koje ulje koristi u svom mercedesu ili ga i ne menja vec kupi nov.

  4. Samo jedno pitanje samozvanom vladici(Bog ga nije birao već lažovi kao i on)-plaš li se ti Boga ?Ko ti daje za pravo da proglašavaš kičeraj svetinjom ?Jel ti oklopljeni mercedes „svetinja“ ?Čak ni papa se ne meša u politiku jedino apeluje jer niko ne zna šta Bog misli tj ne postojeće biće.SPC je naj veća ateistička crkva.Jel tkzv samozvani vladika postio 40dana ?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.