Vladimir Vuletić se sutra predaje tužilaštvu

Ostavite komentar


  1. Neverovatno je koliko je vajnim intelektualcima u odpom društvu privlačan kriminalni milje i estrada po kojoj kaskaju, pretežno žene najprizemnijih i najsumnjivijih kvaliteta?! Ili se ne radi o intelektualcima već o moralnoj sirotinji, koja se u duhu one narodne „VIDELA SE VILA U ČEM NIJE BILA“, ponaša gore i betidnije nego ti „autentični“ kriminalci. Zbog srpskih navijača, fudbal mi je potao najomraženiji sport. Preskačem kanale, bez obzira da li su na programu prenoi stranih ili domaćih timova, ito kao i one kanale na kojima se prenose „dogadjaji“ iz čuvenih „KULTNIH“ emisija, tipa „Zadruga“ ili „Parovi“, što je primarni posao mnogih medija Da im ne navodim imena?! Ne znam kakav je intelektualni i moralni potencijal ovog gospodina ali, on vaspitava i uči srpku mladost. Da li je moguće da on nije znao o kakvim se ljiudima radi? Mislim, stvarno?!

    1. Neverovatnoje koliko ovaj „čovek“ zagađuje naš medijski prostor. Mislim, stvarno! Toliko je iznutra loš da stvarno nemam reči. Mislim, stvarno!

    2. Čudno je da ni Novak Nedić, generalni sekretar Vlade, nije znao o kakvim se ljudima radi.

      1. Pozivam sve koji su dali komentare i koji nisu da pročitaju na.internetu šta su napisale nemačke novine frankfurter allemajne cajtung o slučaju Belovuk i mafija i prisluškivanje.Nemci 10 puta bolje znaju istinu od naših novina i javnosti i govore o svim detaljima i o povezanosti vlasti pa i predsednika sa kriminalnim strukturama.Uzeli ste ponalogu vlasti i SNSa da po novinama i TV čerečite čoveka bez ikakvih dokaza.Žvezda je sunce naše i.čista duša a Partizan je mafija i sve najgore.Terzic dao kauciju da se brani sa slobode i prefmet vlast stavila ufioku dok ne zastari a tek veza Terzica i čuvenog huligana Bogdanova i vođa Delija svi znaju kakvi su ali su od vlasti zašticeni kao medvedi.Partizanu su uvalil Vučelica iVaziru Vučkove i Nediceve prijatelje i tako ce narednih 10 god titule biti u Zvezdi.Pozivam navijače i bivše igrače Partizana da najure ove podmetnute trojanske konje Vazuru iVučelica i preuzmu klub.

    3. Potpisujem svaku vašu reč, kao da ste mene pitali šta da napišete.
      Imao bih nešto još da dodam.
      Sunovrat ove države je dokaz sunovrata tzv elite to jest visoko obrazovani.
      Na žalost to što je neko završio fakultet ne znači da će biti čovek. Još je tužnije što to rade profesori koji treba da obrazuju i formiraju budućnost ove zemlje.

      1. Te koje poznajete nemaju završen fakultet i stečenu diplomu. Oni su kupili diplome pa su samim tim činom kriminalci. Verovatno poznajete takve spodobe pa zato donosite pogrešan zaključak.

    4. Тебра, ДНК емисија је пристојније од свега набројаног. Видиш ко живи поред тебе.

  2. …“predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nedavno istakao da Vuletić “treba da se stidi”.

    Dobro je da on nema čega da se stidi.
    Nas 3/4 biračkog tela se stidimo, baš stidimo.

    1. Loša vam je matematika. Da je tako kako tvrdite opozicija bi trčeći išla na izbore.

  3. Nadam se da ćeš i ti, po ugledu na Predsednika Vučića, kada je tražio i dobio, takođe tražiti poligrafsko ispitivanje. U ovoj zemlji trenutno kao jedini dokaz nečije vinosti ili nevinosti, jeste POLIGRAF!

  4. Valjda ce profesor ogoliti, ovaj novi reality show MUP-a…u produkciji duboko-plitke drzave…???

  5. Meni i dalje nije jasno šta „univerzitetski profesor koji je obavljao funkciju potpredsednika FK Partizan“ uopšte traži u društvu SNS-a

    1. Gledajte, to jeste uprava, koja je u dosluhu sa Vucicem, kojem su srce i interesi u drugom klubu. Svakako da biti u tom drustvu nije moralno pozitivno. Medjutim, kritika svakoga ko bilo kakve veze ima sa bilo kim koji ima veze sa Sns-om je problematicna. Koliko ima opozicionih gradjana, koji saradjuju na poslu sa njihovim clanovima, ili su drugari iz detinjstva, rodjaci, nekome je nadredjeni iz te stranke. Takodje, DJilas je bio u solidnim odnosima sa Vucicem do 2017. Jeremic do 2016. Slazem sa Georgiev, da je Vuletic usao zato sto njemu imponuje da ima funkciju u klubu za koji navija i ja kao neko ko navija za taj klub, mogu da kazem da nije lose predstavljao klub, izuzimajuci neke detalje njegovog osebujnog karaktera.

    1. Sve to u zatvor treba, da se drzava malo smiri sto se kriminala tice.

  6. Verovatno Vuletića kopka šta sve tužilatsvo zna i ne moze da izdrži isčekivanje.

  7. Osoba koja od studenata traži seksualne usluge, a potom ih maltretira i ucenjuje, misli da je žrtva. Vuletić za mnogo stvari treba da odgovara pravdi, a ne samo za slučaj s Belivukom.

    1. Cim Vucic i njegovi tabloidi osude nekog bez sudjenja a opet brane nekog sumnjivog to mi nisu cista posla.

  8. Kad su ovakvi profesori pravnog fakulteta-kakvi su tek studenti?Bivsi,sadasnji i buduci?Tesko nama…..!

  9. Ljudi, gledao sam snimak razgovora, u stvari slusao sam ga, pa moram da kazem da mi se ne svidja razgovor, jer se vidi bliskost. To mu ide na stetu.

  10. Profesore hoćeš i poligraf ili samo ispitivanje! Ako je bal, nek bude maskenbal?

  11. Godinama je bio potpredsednik i nije znao šta mu se dešava u klubu, na stadionu i tribinama. E moj Vuletiću, ima nas u ovoj državi koji nismo sisali vesla.

    1. Isto vazi i za predsednika drzave.. godinama na funkciji a ne zna sta mu se desava na tribinama Jovanjice… E moj,,,

  12. Ako su tačni transkripti SMS poruka objavljeni po tabloidima, Partizanu ne gine nadimak Furundžije umesto Parni valjak.
    Interesantan je podatak koji je izneo sam profesor u jutrošnjoj emisiji na kanalu Nova S. Bio je najbolji student beogradskog univerziteta u godini kada je diplomirao. Samo po sebi, to je pohvalno, ali se postavlja pitanje da li ulazak u akademsku elitu treba da bude baziran isključiv na osnovu proseka ocena. Izgleda da moralni integritet (dao ostavku tek kada je otvorena afera Belivuk), poštenje (te nije poznavao Velju Nevolju, te ljubi ga brat), dubina promišljanja (da li potrebno navoditi da je ispao glup), skromnost (krvavo je radio u korist kluba), nisu osobine koje nekog preporučuju za profesorsku karijeru. Istina je da je profesor elokventan, ako se pod tim podrazumeva da može konsistentno da priča 45 minuta bez pauze. Ta elokventnost, međutim, zvuči prazno upravo zbog navedenih karakternih manjkavosti. Nevezano za ishod eventualne istrage, mislim da se ozbiljno nameće pitanje ko stvarno vaspitava i uči omladinu.

  13. Kako i da ne bude umešan. Morala je ova banda imati neko „pokriće“. Dobro je što se sam predaje.

    1. Ne samo pokrice vec i znacke MUPA a njih nisu dobili od profe. Jesu li ti isti zbog profe pred izbore prebijali narod po Srbiji?

  14. Znaci li to da je Vuletic spreman da se podvrgne poligrafskom ispitivanju?

  15. Pa, dobro dosao u klub. Na poligraf sa njim, pa plus snimci i neka ljubi brata svog.

  16. „Ja sam univerzitetski profesor“ 🙂
    E moj Vuleticu. Univerzitetski profesor nije titula, vec nacin zivota i razmisljanja.

  17. zna ovaj da je zgrsio i sada bi kao da ide dobrovoljno pa sta ce mu advokat ako je cist

  18. Svaka cast profesore. Konacno da neko pokaze kako se to radi. Bravo jos jednom!

  19. Ovaj tzv profesor je bruka ne samo Prvanog fakulteta, nego i procesa izbora profesora na ostalim fakultetima. Ovi procesi moraju da budu javni sa mogucnoscu argumentovanih primedbi, kako se to radi u savremenim drzavama gde su sve struke rejtingovane na godisnjem nivou. Moraju se uzeti u obzir ne samo strucnost vec i moralni kredibilitet.

  20. Ne vidim sto bi vuletic bio predmet tuzilastva a nisu nedic i hrkalovic koji su imali i moc i vlast da rade sta hoce . Upiru se prsti u nebitne likove u ovom slucaju a pravi se i ne pominju a sve ce se na kraju svaliti na belivuka a ostali ce ostati netaknuti

  21. Profesore? ne predaješ se, jer te tužilaštvo ne traži, to bi kao pravnik morao da znaš!

  22. Slušala sam i gledala Vuletića u Utisku nedelje, pa nakon svih dosadašnjih objava stičem utisak da je veoma nervozan u svom pokušaju da se odbrani i spere sa sebe svako blato, te negira svaku mogućnost da je umešan u kriminalne radnje grupe V. Belivuka. Ta nervoz:a sigurno ima svoje dobre razloge: obzirom da je bio na poziciji na kojoj je bio smešna je i pomisao da nije znao, ili mogao da nasluti šta se dešava u prostorijama kluba. I naravno da je u strahu za sebe i svoju porodicu jer živi svedoci kriminalcima nisu omiljeni likovi. Ukoliko mu ruke nisu umrljane krvlju, a „samo“ je uzeo lovu da bude slep kod očiju, bolje da sam prizna nego da tužilaštvo do toga dođe saznanjima na drugi način. To bi mu bile olakšavajuće okolnosti. Ako mu Vučić & co. dahću za vratom, neće dobro da se završi po njega. Zato je dobro da sam ode i kaže šta zna.

  23. Назив интелектуалац говори да је особа високо образован у некој области и да, можда, има префињено понашање. О људским квалитетима таквих особа не знамо ништа и тиме је појам интелектуалац постао подвала јер се примењује да неке људе опише у најбољем светлу а они то не заслужују ни по чему. Професор универзитета се петља са фудбалом који је код нас синоним криминала и ословљава хулигана „брате мој“! Какво још објашњење за таквог човека треба дати? То што је био способан да заврши факултет, докторира и постане професор уопште не значи да је добар и поштен човек! Не заборавимо и да су врхунски криминалци веома паметни и способни људи али лоших намера!

  24. ovaj Vuletic opet laze on rece da ide dobrovoljno a u stvari pozvan je da danas da izjavu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.