Vladimiru Đukanoviću preti izbacivanje iz Advokatske komore: Optužen za tešku povredu dužnosti

Član Predsedništva Srpske napredne stranke se sumnjiči da je počinio težu povredu dužnosti zbog čega može da bude izbrisan iz imenika advokata

Ostavite komentar


  1. Ova država je nemilosrdna prema onima koji savesno rade svoj posao, tako da se jako brinem za gđu/icu koja je podigla optužnicu protiv ovog osvedočenog partijskog laprdala !!!

  2. Ovo, ako nije deo neke igre, sto ne bi bilo prvi put, moze da bude dobra vest. Medjutim, iskustva sa ovom vlascu su jako negativna. Sacekajmo da vidimo nastavak.

  3. Čisto sumnjam da će da mrdne dalje od optužnice. Advokati samo nameštaju neku novu podobnost za sebe pa sada glume pravednike. Tužioci, sudije, advokati, sve ološ (čast izuzecima, možemo ih na prste prebrojati) i nečovek, umreženi sa vlašću i krininalom. Srbiji nema spasa.

  4. Pa ovaj lik bi odavno trebao biti isključen iz javnog života, i smešten u rešetke a ključ bačen.

  5. Ništa od toga.Još jedna predstava u režiji SNS.Pre će promeniti celu advokatsku komoru nego njega.Ovo je samo koska bačena da bi ljudi imali o čemu da pričaju,a krupnije stvari i poskupljenja prolaze.Ne znam koliko neko mora biti naivan da poveruje u to?

  6. Predsednik skupstinskog odbora za pravosudje, clan predsednistva SNS, ujedno branilac nekolicini optuzenih za najvece zlocine u svojim poljima. svima zajednicko, povezanost za drzavnim vrhom. O Srbijo medju sljivama…

  7. Ko bi rekao? Uvek stradaju ovi borci za pravdu, ovakav advokad svetskog renomea, ccc…

  8. Не будимо наивни,док је Вучића,њима неће фалити ни длака……Вучић је давно преузео све институције,па нисмо ваљда слепи да не видимо…..

  9. Čekamo dan kada će Vučić gledati da spasi sebe a ostale pusti niz vodu. Mislim da smo blizu.

  10. Kriv je onaj ko je dozvolio da bude primljen u Advokatsku komoru jedan obican moler ! Papirnu kapu od novina,cetku i kreci …

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.